Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28mrt/130

Kuifje naar de dierenarts

Vanmorgen op tijd opgestaan. Johannes werkt thuis. Kuifje gaat niet goed dus we beginnen met koffie en dan bellen we direct de dierenarts en kunnen vanmiddag al terecht. Kuifje eet en drinkt niet, slaapt alleen en verstopt zich op de meest onmogelijke plaatsen. Vannacht heeft hij op Lianno zijn bed gespuugd. De monteur van Welzorg komt en meld dat de verlichting onderweg is er wordt hard aan gewerkt en hij stelt de beensteunen bij. Daarna rommel ik op de pc, brei een beetje en dan is het alweer tijd voor lunch, lekker broodje kaas met tomaat. Kuifje ligt nu bij de deur we hoopten dat hij wel wat lekker vlees wilde, maar mooi niet. Kuifje ziet er zo triest uit nu.

20130328_141707Na de lunch begin ik met wat opruimen, Johannes gaat naar de dierenarts en moet Kuifje achter laten. Blijkbaar zitten de darmen toch weer vol of met ontlasting of verstopping door haren. Ze denkt dat Kuifje te weinig drinkt, omdat dit vorig jaar ook al eens zo was. Johannes komt terug en werkt verder, ik ruim op en rommel in huis. Later belt de dierenarts en Johannes gaat hem ophalen. Inderdaad de darmen zijn nu weer leeg, meteen heeft ze al zijn klitten weg gehaald met scheerapparaat. Kuifje is nu nat omdat ze hem heeft gewassen aan achterzijde na het schoonmaken van darmen. Nu krijgt hij voorlopig laxeermiddel om de ontlasting beter te laten verlopen en moeten we hem elke morgen geiten yoghurt gaan geven. Geen idee waar je dat haal maar daar komen we wel achter. Kuifje is een kat die dus simpel weg te weinig drinkt en dat gebeurt wel vaker, mar is wel mooi lastig als je het mij vraagt. Maar goed Kuifje is weer thuis en slaapt nu lekker op bed, hopelijk eet en drinkt hij morgen weer en knapt hij snel op. De dag is om en ik ga eten maken. De AH kwam boodschappen brengen en dus hadden we heerlijk toetje………een kleintje per persoon 200 ml maar o zo lekker.

pi_koffiekwartiertje_a

Via Facebook hoorde ik dat mijn cadeau voor de bewoners van de verpleegafdeling waar ik verbleef is aangekomen, ik stuurde ze een heerlijk  chocolade ei met daarin bonbons een heel kilo dus ze kunnen smullend de Paasdagen door. Ik kreeg van de ene mevrouw die ik heel aardig vond een kaart vandaag, daar ben ik ook erg blij mee. Nu ga ik wat tv kijken en dan zo douchen en op tijd bed in, ik ben moe.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.