Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27mrt/131

OOPS……de galstenen laten van zich horen euh voelen

Heel vroeg vanmorgen werd ik wakker en dacht o nee……maar het was dus o ja. Door alle toestanden hier de laatste tijd heb ik er even niet meer aan gedacht, maar ik heb natuurlijk ook nog  galstenen die zo nu en dan laten weten dat ze er zijn. Om positief te blijven gaan we er nu dus vanuit dat we er weer eentje minder hebben. Dit was een lichte aanval ik nam dus pijnstillers en sliep tot 12 uur en daarna was de rust er weer, alleen de druk was er nog een aantal uur. Ik wil niet geopereerd worden tot het echt niet anders kan, de aanvallen variëren in heftigheid en komen  nu eens in de 2-3 maanden en dan kost het me een halve of hele dag bed, wat pijnstillers en een gevoel van compleet kapot zijn, maar das beter dan de risico’s van een operatie denk ik dan maar. In de middag rustig aan gedaan, koffie, pc, breien en gewoon niets doen. De dag gaat dan snel om. Kuifje is niet in orde hij spuugt de hele nacht en dag al en slaapt er tussen veel, hij eet wel en drinkt ook dus even aankijken of dit vanzelf weer beter gaat of dat we de dierenarts moeten  bellen. Het is wel zielig hoor. Ik heb het E-book dat ik won nu op de pc  dankzij wat hulp van mijn nichtje Sooi, super bedankt daarvoor nu kan ik het gaan lezen, ben erg benieuwd. In de avond wat soep met brood gemaakt en nu douchen en bed in.

528982_550937328274377_209375891_n

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Het risico van een operatie bij vrijwel 0. Het is een kijkoperatie. Daarna voel je je beter dan ooit. Nu zullen de aanvallen alleen maar erger worden en vaker komen met veel groter risico namelijk dat je galblaas ontstoken raakt en springt. Dan ben je pas echt ver van huis. Heus, zet je eroverheen. Je zult blij zijn achteraf en vooraf neem je maar een kalmeringstabletje. Ik spreek uit ervaring.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.