Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26mrt/130

Zonnige dinsdag

Vandaag vroeg op. Johannes werkt thuis, heerlijk. Sjoerd kwam en deed de boel. Ook had Sjoerd een berg wilgentakken mee gebracht en daar is onze Snuffie erg blij mee. Welzorg belde dat ze donderdag komen om de beensteunen  op de juiste hoogte te maken en ik hoef dus niet de hele papier winkel wederom te doorlopen, das dus deel 1 nu de verlichting nog. Ik verzorg wat dieren en rommel op de pc. Dan is het tijd voor fysiotherapie. Ging goed weer 3 nieuwe oefeningen en we gaan nu even terug naar een keer per week, ik kan de oefeningen heel goed zelfstandig oefenen en dan is het zonde van haar tijd en we gaan volgende keer staan en lopen erbij halen. Gisteren was ik in de keuken bezig en moest opeens heel nodig naar de wc en toen ik daar was dacht ik opeens waar laat ik nu die rollator………..nou ja ik hobbelde of waggelde terug naar de keuken en ha ha daar stond die. Dat deed me goed, ik ben natuurlijk nu wel voorzichtig en dus had ik het nog niet zonder geprobeerd, maar nu gebeurde het spontaan omdat de nood hoog was en ik ben er wel blij mee. Ik loop nu nog steeds veel met rollator om het niet te snel te willen doen, maar na overleg met fysiotherapeute ga ik het wel een paar keer per dag doen. Vandaag ben ik ook naar de tweede wc gegaan die is iets moeilijker maar ook dat lukte me prima, het geeft me een super goed gevoel dat ik weer aardig op weg ben naar oude niveau. Na de fysio maakte ik lekker lunch en samen aten we. Na de lunch belde ik met Inge, zij gaat trouwen in juni spannend en haar had ik nog niet gesproken na het ziek zijn, dus nu even bijgepraat. Ik hoop dat ik in april zover ben dat ik in en uit de auto kan zodat ik naar Ina (zus Johannes moeder Inge) haar verjaardag kan, kunnen we weer even lekker bijkletsen en kan ik spullen mee nemen want ik ga iets breien dat met haar huwelijk te maken heeft. Goed nog wat gerommeld en zitten breien, ik ben vandaag niet gaan rusten, ik slap in de avond beter in als ik dat niet doe. Op dit moment is het ook niet echt nodig ik ben niet extreem moe meer zoals in de eerste dagen dat ik thuis kwam uit verpleeghuis Zwolle. dan etenstijd ik had geen zin m te koken en dus bestelde we eten saté, gebakken aardappelen met salade en het was heerlijk. We keken weer wat series en later hebben we Nederland 1 aangezet opgelicht, opsporing verzocht, de rijdende rechter en dan Pauw & Witteman kijk ik zo in bed. Nu snel douchen en bed in. Ik heb ook al een prijs gewonnen sinds ik weer thuis ben een E-book en daar ben ik dus erg blij mee.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.