Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25mrt/130

Drukke dag hier…..

Vanmorgen op tijd op, Johannes moet vroeg naar Amsterdam. Terwijl ik geniet van mijn koffie bel ik gezellig met Johannes die op weg is naar zijn werk. Mijn moeder komt rond 10 uur. Vervolgens komt Lianno zijn voogd met een collega voor een gesprek. Het is een goed gesprek van een kleine 1,5 uur. Belangrijkste uitkomst is dat Lianno nu beide weekenden van vrijdag tot en met zondag zal komen in plaats van een echt weekend en een enkele zondag. We zijn er erg blij mee, verder wat belangrijke zaken besproken en alles gaat hier goed met ons en Lianno. Na het gesprek  nemen moeders en ik nogmaals koffie en iets lekkers erbij tenslotte is Dampsy jarig. De post brengt bestelde koffie en daarbij zit een zak coffeepads gratis en een zak vol met Buisman warme chocolademelk, dit laatste stopte de Koffie Piraat erbij omdat ik ziek was geweest, ik vind dat echt super leuk. Op Facebook en Twitter meteen hun bedankt voor deze  zeer leuke verassing van hun. Da samen lunchen en moeders speelt spel op laptop ik ga dat ook maar eens doen en de eerste levels prima te oden maar nu wordt het moeilijker. Dan belt Dampsy en we kletsen even en moeders kletst ook even met hem, het gaat naar omstandigheden goed met hem, hij klinkt vrolijk en ik beloof hem de cd op te sturen en na het gesprek direct de cd op pc gezet en het origineel gaat dan nu naar hem op de post. Johannes komt thuis en werkt daar dan verder, maar eerst praten we even over het gesprek met de voogd. Dan bel ik even Welzorg hoe en wat er nu is met verlichting op de rolstoel, want zonder mag en kan ik niet deelnemen aan verkeer, nou WELzorg doet zijn naam eer aan op dit moment en ik heb dus nu WEL zorgen over hun werkwijze, de discussie stop ik boos en bel de gemeente want  dit slaat echt helemaal nergens meer op. In november zouden de spullen besteld zij en nu weet men opeens nergens meer van staat niets in hun systeem en dat terwijl ik al maanden bezig ben, wat heb ik nou aan een elektrische buiten rolstoel zonder verlichting????????????? Bij de gemeente de situatie maar eens uitgelegd en gemeld dat ik echt niet weer de hele papier winkel opnieuw ga doen omdat  Welzorg de boel niet kan verwerken op hun administratie, na een goed gesprek gaat de gemeente op onderzoek en binnen een uur belt ze terug dat de verlichting  wordt geregeld en ik ben benieuwd. Er is in ieder geval weer hoop geld, tijd en energie verspilt met deze simpele wettelijke verplichting dat je  licht moet hebben op rolstoel als je deel neemt aan verkeer, maar ja ik kan daar helaas niets aan veranderen. Goede nieuws volgt er snel want de wc lift met bidet die ik heb besteld worden in de week na Pasen geleverd, heerlijk dan kan ik makkelijker van en op de wc. Moeders gaat einde van de middag weer naar huis en dan maak ik eten, we eten een keer pizza lekker. Uiteraard bij de tv en in de avond nog wat op de pc gerommeld en  tv gekeken en Johannes is toen ook dat spel gaan spelen wat moeders deed, hij si weer erg snel ermee hihi. De spellen zijn erg aanstekelijk en verslavend maar o zo leuk. Ook nog wat prijsvragen ingevuld en ik ga nu snel mijn bed in, want ik heb vanmiddag ook niet geslapen. Ik heb trouwens knallende kiespijn, hoop dat het snel verdwijnt, maar goed alles aan de bovenkant moet er uit dit jaar dus ik ga niets meer laten vullen en zodra ik beter ben en weer in en uit de tandarts stoel  en onze auto kan ga ik direct maar eens een afspraak maken.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.