Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24mrt/130

Heerlijke zondag

Vandaag lekker uitgeslapen, rustig begonnen met koffie en lekker broodje. Het is een relaxed weekend en gisteren voelde het alsof er niets gebeurt is echt een fijne dag en heerlijk gevoel. Johannes en ik speelden onze spelletjes, deden een was en verzorgden de dieren. Vandaag kregen onze aquaria een grote beurt, vers water, schone filters, planten gesnoeid, voedingstoffen in water en alles ziet er nu geweldig en helder uit. Het is genieten om de bakken zo weer te zien.  We kijken wat tv, kletsen en genieten van de rust. Het is buiten koud maar de zon schijnt wel dus dat ziet er goed uit. Ik bel nog even met moeders. De dag gaat zo om en het is nu alweer avond en hoogste tijd om te gaan slapen morgen weer vroeg op.

images

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.