Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23mrt/130

Een heerlijke zaterdag

Als eerste wil ik Guus Meeuwis en mijn lieve vriendin San feliciteren met hun verjaardag. Vanmorgen sliepen we uit, rond 10 uur stonden we op eerst even lekker douchen. Heerlijk de dag beginnen met een douche en dan een dubbele espresso. Samen de dieren verzorgen ze willen vers water en groen voer of droogvoer. We zetten de vaatwasser aan, draaien een was die ik later opvouw. Ruimen spullen samen op. Doen de belastingaangifte 2012, dat vinden we beide nooit leuk maar was snel gedaan. Samen lekker aan de lunch en ondertussen spelen we beide spelletje op Facebook en ik brei ook weer een stukje. Dan komt mijn nichtje Petra (ik noem haar Pietje) langs en we kletsen genieten van koffie/thee en zij haakt kraaltjes en ik brei erg gezellig. Dan gaat ze naar haar moeder en wij gaan samen koken Johannes doet het vlees en ik de groente (wortels met peultjes) en krieltjes. Lekker bij de tv zitten eten. We hebben de laatste aflevering van House MD gekeken en nu is het afgelopen en ook wel klaar, ik had er een beetje genoeg van het ging niet langer meer om  de House die geneest maar meer om de persoon en dat vond ik veel minder leuk, maar goed is mooi geschreven einde zo. Vanaf nu komt Castle weer ook een gave serie. In de avond lekker tv gekeken en wat gerommeld op de pc en de dag is om. Wat gechat op FB met mensen gezellig ff bij  tikken. Het was een goede dag en als ik niet beter wist zou ik denken nu dat de laatste weken nooit gebeurt zijn, maar een soort nare droom was, is natuurlijk niet zo maar het was wel even een fijn gevoel. Nu de hoogste tijd om nog op deze zaterdag te gaan slapen.

208758_618401754840623_481737647_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.