Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21mrt/130

Mooi lenteboeket gekregen!

Vanmorgen stond ik rond 8 uur op. Het is officieel lente en jawel de zon scheen, het was droog en koud, maar de zon liet zich heel de dag lekker zien. Ik rommelde wat op de pc, schreef een brief en deed voor het eerst weer wat prijsvragen invullen. Johannes werkt thuis, de laatste maand is er bij hem ook ingehakt en zolang het aan de gang is ga je door, maar als er dan “rust” komt hakt het er goed in en da tis ook bij Johannes zo. We gaan dus op tijd slapen, doen kalm aan en als het kan werkt hij thuis scheel 2 uur reistijd per dag. Ik geef wat dieren eten niet allemaal want ik kan niet overal nu bij door het bed in de woonkamer en het is ook vel te veel nu. Ik maak lekker een gekookt ei voor de lunch en we eten samen broodje gezond. Na de lunch nog even wat spelen op Facebook en er wordt gebeld de pakketdienst met een grote doos. In de doos zit een prachtig boeket met vaas afkomstig van oom Rien en Tante Sandra en hun lieve viervoeter Chico, het is een welkomthuis boeket en een voorspoedig herstel. Het is supermooi en ik werd er even stil van, bedankt!
552014_548181445216632_1094631669_nJohannes zet ze mooi in het water en de tafel is meteen helemaal vol, wat een groot boeket en ik ga genieten en hoop dat de lelie snel open gaat, die vind ik altijd erg mooi. Dan is het tijd voor middag slaapje en ga ik voor 2 uurtjes plat en als ik wakker wordt is moeders er. We drinken wat en ze heeft wat wol voor me geregeld, roze wol en nu ga ik nog wat katjes breien voor een van de mensen uit het verpleeghuis en als ze af zijn stuur ik die zoals beloofd op. Moeders gaat weer en wij maken ons eten en eten bij de tv en kijken naar wat series, we lopen nog heel veel achter maar zo is er elke avond wel iets leuks. Nog wat kletsen en koffie en dan zo douchen en vroeg op bed. In bed luisteren we nog Nieuwsuur en Pauw & Witteman, meestal ben ik al in slaap gevallen bij begin van de laatste. Glimlach

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.