Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20mrt/130

Infuus @Home zoals het hoort :)

Vandaag werkt Johannes thuis en ik blijf lekker tot 10 uur op bed liggen. Vandaag heb ik infuus dus vanmiddag kan ik niet gaan rusten dan zit ik aan mijn infuus. Na het opstaan koffie en ontbijt en wat rommelen op de pc. Na de lunch ga ik lekker douchen, ik besef dat ik dan precies 1 week thuis ben en dat ik nu gelukkig kan douchen wanneer en hoe vaak ik maar wil. Voor de mensen in verzorgingshuizen cq ziekenhuizen is dat maar 1 keer per week end as is het te weinig, maar goed de regels zijn zo. Ik ben me daar nu extra bewust van en dus geniet ik nu nog meer van een warme lange douche. Daarna komt al snel Jop en begint het infuus alles verloopt soepel en we kletsen heerlijk bij en kijken naar een actie film, Mission Imposible. Dan wordt het tijd voor ons oude en vertrouwde gewoonte, de bezorger brengt heerlijk Chinees eten en we genieten er samen van  heerlijk alles is weer zoals het hoort. Na het eten is infuus klaar en gaat Jop weer weg. Ik heb heel veel mensen die ik nog wil bellen en persoonlijk wil bedanken voor hun steun, kaartjes en meeleven tijdens mijn ziek zijn en vandaag bel ik er weer een paar Inge is helaas niet thuis, maar tante Miek en mijn maatje Jan wel en we kletsen lekker bij. Dan is het alweer laat en rommel ik nog wat op de pc en nu ga ik zo mijn bed in. Morgen begint de lente!

lente-lammetje

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.