Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19mrt/130

Een “normale” dinsdag

Vanmorgen vroeg op en Johannes vertrok even na 7 uur naar Amsterdam, voor het eerst ben ik weer alleen thuis zoals normaal is. Dus een bijna normale dinsdag. Johannes moet de auto voor een grote beurt wegbrengen en gaat dan werken. Om 9 uur komt Sjoerd ook zoals altijd, we kletsen, drinken koffie en hij doet de boel. De apotheek brengt mijn medicatie. Ik rommel wat op de pc en speel mijn spelletje en probeer Tante Miek te bellen maar die is niet thuis, dus van de week nog eens. Al snel lunchtijd ik eet wat brood en ruim al zittend op mijn trippelstoel de vaatwasser uit ne ben trots dat het goed lukt. Dan komt Ilja mijn fysiotherapeute we bespreken de laatste maanden en vooral de laatste uiteraard en dan hoe we het gaan aanpakken en ik krijg dus 2 keer per week fysiotherapie en dat kan ook 3 keer worden, maar voor nu maar even rustig beginnen en het is dus voortaan hier in huis. Daarna komt er nog iemand spullen brengen zodat ik boodschappen kan scannen met die mevrouw gezellig zitten praten en vanaf maandag begin ik en dan zal ik er wat meer over schrijven. De dag gaat snel en ik ga voor mijn middag dutje op bed liggen en Johannes is op tijd thuis en maakt me weer wakker tegen half 5. De auto is op orde heeft zijn beurt weer gehad en alles wat moest is uitgevoerd en des noods vervangen. We maakten een pizza en aten bij de tv, in de avond met tante Cocky gebeld en gezellig bij gekletst en dan is de avond met wat internet en tv zo om. Nu hoogste tijd om te gaan slapen morgen weer infuus dus dan moet ik wel even wat energie sparen vannacht.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.