Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18mrt/130

Controle bezoek ziekenhuis Almere

Vanmorgen stonden we rond half 8 op. Johannes had een halve vrije dag omdat we naar de long poli moesten in Almere, dit was een controle afspraak naar aanleiding van mijn opname. We ontbeten samen en om 10 uur kwam de taxi op naar Almere, de zon scheen heerlijk. Eerst een pons plaatje regelen en toen naar boven we waren half uur te vroeg en ze liep een dik half uur uit dus lekker zitten kletsen in de wachtkamer. Het was een kort gesprek en ze heeft even geluisterd naar de longen, we kregen de foto’s te zien die gemaakt zijn van mijn longen tijdens de opname. Alles in orde en daarna weer naar beneden, koffie met broodje en toen buiten wachten op de taxi in de zon. We waren om 14.00 uur weer thuis. Ik werd gebeld door mijn fysiotherapeute en morgen komt ze voor het eerst bij me thuis en gaan we weer beginnen. Johannes ging aan het werk en ik rommelde wat pc spelletje doen en mail lezen. Moeders en Nienke belde beide nog even en mijn nichtje Petra komt zaterdag ff uurtje buurten voor kopje thee als ze in de buurt is. We aten lekker lasagne en keken tv. Lianno belde en we kletsten een 10 minuten en het was weer gezellig. Het is nu net half 9 maar ik heb mijn middag slaapje gemist dus ik ga zo douchen en dan lekker bed in, morgen weer op normale tijd de wekker. Er zijn nog veel mensen die ik wil en moet bellen, maar dat gaat echt gebeuren alleen kan ik niet iedereen op dezelfde dag spreken dus geen zorgen als je nog niets gehoord hebt ik bel jullie snel. Welterusten!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.