Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16mrt/130

Gezellig bezoek

Vrijdag 15 maart
Om te beginnen eerste heel mooi nieuws, want de operatie van San is geslaagd ze heeft een nieuwe nier en alles is goed gegaan. Ik ben zo blij voor haar en de familie! Gisteren was verder een dagje met veel rust. Sjoerd kwam en nam een mooi bakje met planten mee. Na een ruime maand hebben we uiteraard bij gepraat en gezellig koffie gedronken. Johannes werkte thuis en ik vermaakte me met post uitzoeken, internet. Ik geniet van mijn eigen koffie heerlijk dubbele espresso precies zoals ik hem wil. Tante Wil belt en we praten even bij, gezellig ook haar heb ik een tijd niet gesproken, raar eigenlijk hoor maar oke. Ook krijg ik een telefoontje uit Zwolle het hoofd van de afdeling waar ik 2,5 week heb gelogeerd, ze belde omdat ze me namens de bewoners wilde bedanken. Ik heb namelijk daar één ding echt erg gemist vers fruit en keuze in fruit, toen we daar over hadden bleek dat meerdere bewoners dat ook zo vonden dus toen ik thuis kwam heb ik een mand met 100% vruchtensap (in flesjes) en een mand met 5 kilo fruit besteld en die waren dus bezorgd. Ze waren er erg blij mee en erg verrast en ik hoop dat ze dit weekend lekker zullen genieten van hun vitamine cadeautje. Hoe moeilijk ik het ook heb gehad daar, ik heb een geluk ik ben jong en ik wist dat het tijdelijk was en voor hun is dit niet tijdelijk en dit was voor mij een manier om hen iets extra te geven.

Knipsel
De dag gat snel om, we eten een thuismaaltijd van de AH erg lekker Kip Tandoori. We kijken samen naar een serie van de opnames, we hebben beide alles gemist de afgelopen maand en nu zitten we een ruime maand later gezellig bij de tv en genieten van de series. Daarna gaan we douchen en slapen.

Zaterdag 16 maart
Vanmorgen werden we om 9 uur wakker, Nienke belde om te zeggen dat ze eraan kwam, daar heb ik wel zin in, ondanks dat ik snel moe ben. Normaal spreken we elkaar meerdere keren per week en dan meteen ook meerdere minuten om het voorzichtig uit te drukken. Ondanks dat ik over de weken in ziekenhuis geen tijdbesef heb doordat ik sliep, heb ik het gevoel dat ik haar al heel lang niet gesproken heb. Toen we aan de koffie zaten kwam buurvrouw Olga langs met bloemen om mij welkom thuis te heten, ik vind dat bijzonder lief omdat we hier kort wonen en elkaar eigenlijk net kennen. Olga heel erg bedankt. Dan haalt Johannes Nienke en haar zoontje Ilja op en genieten we samen van een leuke middag, Ilja speelt met Wii en speelgoed van Lianno en wij kletsen en ondertussen vouw ik wat was en regelt Johannes dat het opgeruimd wordt en de volgende draait. Het is heel gezellig maar ik ben erg moe en ga dan even 2 uurtje op bed liggen. Daarna maak ik eten peultjes met wortelen, mais, sla met komkommer en tomaat en krieltjes en Johannes bakt de tartaartjes. We eten gezellig bij de tv en kijken home video's en lachen om sommige filmpjes niet alles is leuk. Omdat gisteren bleek dat ik nog wat te moeilijk uit relaxstoel kan opstaan hebben we die naar garage gebracht en mijn rolstoel er neer gezet, zo kan ik goed zitten en goed opstaan. We kijken naar een programma poptalent omdat Ilja da leuk vindt, dan als hij naar bed gaat lekker Paul de Leeuw. Heerlijk weer thuis. We kletsen en hebben het goed en gezellig samen en nu is de dag om en ga ik lekker slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.