Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14mrt/130

Een gelukkig mens

Gisterenmorgen was ik al vroeg op en toen begon het aftellen naar 11 uur. Nog even eind gesprekje met arts en de mensen gedag zeggen van de recreatie en toen kwamen moeders en Johannes. Laatste spullen gepakt en die brachten zij vast naar beneden terwijl ik de bewoners en verpleging gedag zei. Beneden wachten op de taxi en toen op naar Lelystad en rond 13.00 uur was ik dan na 1 maand en 2 dagen weer thuis. Heerlijk mijn eigen koffie, alle dieren gedag gezegd en dan ben je een gelukkig mens hoor. Moeders  bleef gezellig en later kwam Moeke 2 er ook gezellig bij en we aten met zijn allen patat en frikandel speciaal, die smaakte super! Na het eten gingen de moeders naar huis en hebben wij nog wat op de pc gerommeld en zitten praten. Ik zal me dit nog heel lang herinneren de mooie, minder mooie en moeilijke dingen, alhoewel  ik ze nu wel kan relativeren. Tegen 23.00 uur gaan we naar bed  eindelijk mijn eigen bed en de katten komen direct beide bij me liggen, het is weer zoals het hoort we zijn compleet.

Donderdag morgen geen wekker, geen verplichtingen en dus slapen we lekker uit en rond 11.00 uur komen we van bed. Het was heerlijk wakker worden naast Johannes, de katten bij me en de zon die scheen. Alles waarvoor ik ging revalideren gaat goed thuis en zelfstandig dus daar zijn we erg blij mee.  We doen samen opruimen, werken de post weg en ik bel wat mensen. Ik wil veel mensen bellen maar het is allemaal ook erg vermoeiend merk ik dus ik verdeel het en iedereen zal snel wel iets van me horen. Van de leden van ons Prijsvragen-Freaks forum heb ik naast alle kaarten, mailtjes en de grote bos bloemen ook allerlei waardebonnen gehad en ik besloot die maar meteen aan iets leuks uit te geven. De tijdschriften bon is een kwartaal abonnement voor Donald Duck geworden, de bonnen voor dieren spullen zijn omgezet in allerlei lekkers voor alle dieren, de bol.com bon heb ik een mooie cd box  gekozen en een spel voor de Nintendo 3D , New super Mario Bros 2.
NinVideos%203Ik ben er stil van, alle post en cadeaus en bij deze bedank ik iedereen nogmaals voor alle steun op welke manier dan ook.
Ik heb bloemen, fruitmand, bos rozen, doos vol leuks, doos vol wol en handwerkspullen en een heleboel kaarten ontvangen en daar ben ik erg dankbaar voor. Ik zal de berg kaarten eens op de foto zetten en ga ze dan in boek plakken om te bewaren. Vandaag doen we verder erg lui en rustig aan de was draaide en ik hielp met vouwen, heerlijk zelf je was weer doen. We zijn allebei erg moe, maar dat is logisch zeker Johannes die een dikke maand alles dubbel leefde werk, huis, dieren, mij bezoeken en nu komt er weer rust. Ik deed bij Albert de boodschappen en genoot ervan zelf te kiezen wat ik eet. Kortom langzaam pak ik weer mijn eigen dingen op.   Moeders kwam nog even langs en bleef gezellig eten, ook vandaag lui besteld shoarma en morgen gaan we weer voor het eerst zelf proberen te koken. Na het eten gaat moeders naar huis rommelen en kletsen nog wat en dan douchen en naar bed, waar ik als voorheen luister naar Pauw & Witteman.

Morgen is spannende dag dan wordt San geopereerd ze krijgt de nier van haar moeder, spannende en zeer emotionele dagen voor har en de familie en vrienden. we leven erg met hun mee.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.