Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12mrt/133

De laatste dag is aangebroken

Ik slaap erg goed hier, heerlijk in bed ogen dicht en slapen en de hele nacht door. Vanmorgen was het mijn beurt om te douchen, dat mogen ze hier (helaas) maar één keer per week. Ik moet zeggen als je dan er onder staat dan is het wel dubbel zo lekker en geniet er je des te meer van. Ik heb heerlijk staan douchen, haren weer fijn gewassen en ben helemaal fris en klaar voor de laatste dag. Nog één keer fysiotherapie en gezellig met de rest naar de hobby club, daar kunnen ze alles doen qua handwerken wat ze leuk vinden. Het is daar altijd erg gezellig en dan samen wat koffie en daarna is de ochtend al weer om. Vanavond komen Johannes en moeders op bezoek en die nemen vast de spullen mee en dan nog één nachtje slapen en naar huis. Ik ben nooit zo lang van huis en ben blij dat ik terug kan. Lorre fluit en zingt en roept om aandacht, Ik las net op de site van Ad over de sneeuw problemen in Frankrijk en België en ik hoop dat het Nederland bespaart blijft zo'n pak sneeuw van een halve meter. Mensen zit in hu auto ingesneeuwd op de snelweg voor Lille in Frankrijk, zie je maar warm te houden je tank raakt leeg en dan wordt het ook nog eens koud, moet er niet aan denken en hoop dat de mensen daar snel weg zijn en er geen gewonden of erger vallen. Nu is het koffie tijd dus ik ga boven op de afdeling even koffie drinken en hard oefenen bij fysio, tot zo.

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. Fijn dat je weer zo ver bent opgeknapt dat je naar je eigen huisje mag Moontje!

  2. Fijn dat je weer naar huis kan, ben blij voor jullie ! XX

  3. slaap lekker je laatste nacht daar Moontje, en morgen een goede thuisreis!!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.