Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9mrt/133

De leukste bewoner van Weezenlanden

Het is vroeg in de ochtend, de zaal hier is leeg en ik zit achter de pc en de leukste bewoner zit op haar kooi en heet Lorre. Lorre is de papegaai die woont in de recreatiezaal. Ze is van 1975 en praat, zingt, fluit er vrolijk op los. Ze is los en zit nu boven op de kooi en zingt de longen uit haar lijf, ze is echt schattig.  Het is grijs buiten en er staan grote plassen overal dus er is blijkbaar veel regen gevallen vandaag en later krijgen we sneeuw. In de zaal is straks bingo en ik do eniet mee maar ga wel kijken is gezellig om te zien met hoeveel plezier de mensen spelen. Ondertussen brei ik lekker door ik moet nog 5 katjes maken dan heb ik voor alle bewoners van mijn afdeling er een gemaakt in de kleur die ze mooi vinden. Ik wens iedereen fijne dag en nog 4 nachtjes te gaan.

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. leuk gezelschap die Lorre ! mooi dat je met de kittens verder kan, sukses er mee. veel sterkte de laatste dagen en dan de uren aftellen. . . . . . . . en thuis verder opknappen en uitrusten . lieve groet

  2. Wat een mooierd!! Ik ben helemaal dol op vogels! Ik wens je succes met de laatste loodjes, nog ff meid dan slaap je weer heerlijk in je eigen bed! Groetjes en een prettig weekend XX

  3. Wat leuk, zo heb je toch een beetje een ‘huisdier’ in de buurt. Je zal je eigen beestenboel best missen.
    Nog een paar dagen te gaan, het einde is in zicht. Gelukkig maar want thuis zijn is toch het fijnst.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.