Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4mrt/134

Nu ff zelf weer

Om te beginnen wil ik iedereen bedanken voor de kaarten, berichten, blomen, en alle steun die op vele manieren geboden worden, ik ben er erg blij mee. Zo daar ben ik dan echt ff echt zelf. Vreemd FB Na zo lang. Ik heb 2 weken achter me gelaten in Almere waar ik weinig van weet te herinneren. Toen naar huis voor heel kort, omdat het simpel weg niet lukte. maandag toen naar Zwolle daar ben ik nu dus.... Ik ben hier vandaag een week, een week van rust gehad en langzaam komt alles weer tot leven. Ik eet weer alles wel doet mijn keel nog zeer door de slang die er dagenlang in zat. Maar goed eten lukt dus weer van warm brood tot vlees en  alles eigenlijk. Het verpleeghuis is wel OK ik verblijf op afedeling lamngdurig revalideren, de verpleeging is aardig, verzorgng prima en de oudjes vin ik niet echt leuk. Mijn beeld van ouderen is nu aangepast ik heb er 10 op de afdeling 1 mevrouw is erg aardig de rest pffff mopperpotten, respectloos, ongeduldig en klagers niet mijn soort volk. Men is erg kinderachtig en de leeftojkd varieert naast mijn eigen 42 van 66 tot 100 letterlijk. Vandaag voor het eerst fysio gehad en de eerste meters bij de loopbrug zitten er nu op. Morgen extra fysio en dan woensdag en vrijdag weer. Ik hoop met een week of 2 hier weg te zijn voo rik echt doordraai, want dit is niets voor mij. Nu zit ik in recreatiezaal daar is internet en inmiddels kan ik weer begrijpen hoe alles werkt en willen mijn handen ook weer meer. Ik ga zo weer stoppen en koffie drinken maar wilde ff hallo laten zien. Kost me veel energie en geen idee hoeveel tik taalfouten erin staan maar jullie begrijpen het vast wel. Ik probeer er snel weer helemaal te zijn maar voor ff zo en tot snel allemaal XXX

Dit staat ook op Facebook zal snel proberen een echt log te schrijven, maar ben nu ff moe. Heb vandaag 2 keer theraprie gehad en verwacht dat eht nu allemaal erg snel zal gaan en ik snel naar huis kan want hier is echt 10 keer niets

Reacties (4) Trackbacks (0)
 1. Geweldig dat je er zelf weer even was!!!!!!
  Ik wens je veel kracht toe en het gemopper om je heen zal je helaas voor lief moeten nemen, maar weet dat er heel veel mensen zijn die met je meeleven.
  Veel liefs.
  Wina

 2. Wat fijn dat je zelf weer even achter de computer kon kruipen, dat is goed nieuws.
  Veel succes met de rest van de revalidatie en knap maar goed op.
  Niet leuk zo’n verpleeghuis maar straks lekker weer naar je eigen beestenboel.
  Houdt je taai!
  Ingrid.

 3. Fijn dat je weer zelf even kan laten weten hoe het met je gaat Moontje. Snap zo goed dat het tegenvalt in het verpleeghuis en zeker met gemopper om je heen maar weet je? Het valt voor die mensen ook niet mee allemaal, ze zitten er niet voor niets en lang niet iedereen kan ooit nog naar huis ( of ze hebben een hersenbloeding o.i.d. gehad waardoor vaak ook gedragsveranderingen ontstaan ) en dan wordt het wereldje heel klein en is mopperen hun manier om frustraties kwijt te kunnen en te overleven… Ben heel veel in het verpleeghuis geweest omdat mijn vader, die ook nog maar in de 60 was toen hij werd opgenomen, 6 jaar in een verpleeghuis gewoond heeft totdat hij overleed en kan me dus een hééél klein beetje voorstellen hoe het voor jou moet zijn om er zo opeens 24 uur per dag te wonen. Hoop dat je heel snel weer naar je eigen huisje kunt, veel sterkte voor jou en Jo en succes met oefenen ! XX

 4. Jammer dat je zo over oude mensen denkt, jij hoopt toch toch ook oud te worden.
  Denk er om dat jij het niet alleen moeilijk hebt hoor, die mensen zitten daar ook
  alleen en vreemd, een beetje meer respect van jou kant had ik wel verwacht.

  Gerth


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.