Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28feb/134

Wennen voor Monique

Het is wel even wennen voor Monique. Ze zit vooral met (veel) oudere mensen en mensen die blijvend in een verzorgingshuis moeten blijven. Monique heeft haar zinnen nog steeds op thuis staan en de afspraken voor fysiotherapie en ergotherapie zijn in de maak. Volgende week wordt het oefenen geblazen. Er moet wel gewerkt worden voor een herstel, maar Monique gaat dat vast heel goed doen. Stapje voor stapje terug naar huis.

Reacties (4) Trackbacks (0)
  1. Kan ik me voorstellen moon 🙁 dat je het niet leuk vind.
    Ik hoop dat je snel hersteld xx

  2. Het is ook wennen en heeft tijd nodig maar aan de inzet van Moon ligt het zeker niet. Ze zal vechten om snel weer naar huis te kunnen gaan. Zeker hoop ik voor jullie dat Moon snel weer naar huis kan gaan en dat ze daar verder magen kan bijkomen van alles. Sterkte en beterschap!

  3. Lieve mensen, wat blijven jullie toch altijd positief, wil ik toch even zeggen!! Geweldig, dikke kus voor beide!!
    sterkte Monique, je bent een kanjer!!

  4. Het is ontzettend zwaar en het valt tegen om daar te zitten. Ik weet zeker dat Moon er alles aan doet om zo snel mogelijk weer naar huis te kunnen. Heel veel sterkte lieve Moon & Jo ik hoop dat jullie snel weer samen thuis zijn!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.