Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18feb/1311

Doornroosje wordt langzaam wakker

Gisteren is besloten dat mijn Doornroosje langzaam aan weer wakker kan worden. Langzaam aan zien we Monique weer kennismaken met de wereld om haar heen.  Nog steeds aan de beademing, maar ze mag nu wel zelf het ritme bepalen.  Erg irritant allemaal zo’n slang in je keel .. slikken, hoesten, praten, niets kan ook al heb je die neiging natuurlijk wel.  Langzaam door de tijd heen beseft ze haar situatie en dan valt ze weer in een diepe slaap.  Langzaam aan begint ze ook met knikken te reageren op wat mensen vragen en doen. Hoe moeilijk ze het ook heeft, het doet goed om te zien dat Monique weer wakker begint te worden…..

Reacties (11) Trackbacks (0)
 1. Wat blijft het toch spannend allemaal! Ik hoop dat Monique weer snel zonder de beademing zal kunnen, weet uit ervaring hoe ontzettend vervelend zon ding in je keel is. Hoop dat het iedere dag toch wat beter mag gaan. Veel sterkte, zeker ook voor jou Johannes want ernaast staan en moeten toekijken is ook heel moeilijk.
  Veel beterschap lieve Moontje en veel sterkte allebei!! Groetjes en liefs Marianne

 2. Gelukkig maar!Zet hem op Moon,je kan het lieverd!!
  Fijn om dit te lezen…..

 3. Ik sluit me hierbij aan!
  Moon wat ben je een dappere vrouw!
  Heel veel beterschap.’
  Ook voor johannes een extra knuffel.

 4. Ik hoop dat het snel weer beter met je gaat! Ik denk vaak aan je, ik vind het zo rot voor je.
  Maar je bent heel sterk en ik weet zeker dat je er snel weer bovenop bent. Kus Eva en heel veel beterschap!

 5. Ik ben blij dat Moon langzaam weer wakker wordt. Het lijkt mij ook erg rot met zo’n slang in de keel en je kan niet praten enz. Ik snap dat het je goed doet Jo om Moon weer wakker te zien worden. Voor jou is het ook zwaar je wil zo veel maar kan helaas zo weinig.Maar Moon is een vechster en ze vecht. Ik hoop dat het elke dag weer wat beter mag gaan. Sterkte samen X

 6. Zo blij met nieuws over Monique, maak me zo’n zorgen, ik hoop dat je je snel weer beter gaat voelen, voor Jo, Lianno en de moeders ook heel veel sterkte XX

 7. Gelukkig dat Doornroosje weer langzaam wakker wordt. Wat zijn we blij met dit bericht. We hopen dat het elke dag een beetje beter gaat, al is het nog een lange en zware weg. Lieve prins Johannes zorg goed voor jouw Doornroosje, ook voor jou is het superzwaar. Ook veel sterkte voor Moon haar moeder en Lianno. Dikke knuffel en veel liefs

 8. Put kracht uit deze positieve berichten!

 9. Wat fijn dat Monique weer beetje aan wakker word. Dikke knuffels voor jullie

 10. Zeg alsjeblieft tegen haar dat er ook vanuit Canada aan haar wordt gedacht. Sterkte met alles!

 11. Goed zo meisje je gaat de goede kant op en johannes waakt ook over jou ook al is het voor hem dit ook een hele zware tijd .

  Wij houden van jullie .

  Xxx


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.