Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10feb/130

Heerlijke zonnige zondag

Vanmorgen eerst uitgeslapen en rond half 11 tonden we dan op, heerlijk aan de koffie. Er lag nog steeds hele laag sneeuw buiten en dus na de koffie ging Johannes die even ruimen, ik ging mee naar buiten en stond uit de wind heerlijk in de zon.
20130210_114937 20130210_114950 20130210_115537
De zon zal er dan voor zorgen dat de rest ook lekker smelt en dan is alles weer schoon, in de achtertuin ligt nog heel veel daar kwam de zon niet, dus daar blijft meer liggen.  We verzorgen de dieren en Johannes filter ons grote aquarium extra met een buiten filter, die bak is erg mooi. Verder rommelen we op de pc en prijsvragen doen, Facebook spelletjes en Johannes moest ook wat werk in orde maken. Ik kijk wat tv en ga dan aan het eind van de middag alvast douchen lekker hoe fik dat straks niet meer te doen, want de serie Nikita is terug en dan is het al laat en morgen wel gewoon werkdag, dus zo is dat goed opgelost.  Dus al vroeg een log vandaag en een fijne avond nog allemaal want na Nikita en Arrow is het bedtijd!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.