Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9feb/130

Weer dik pak sneeuw zo’n 5 cm

Vanmorgen lekker uitgeslapen, heerlijk als je weekend zo beginnen kan. Samen genieten we van de koffie en doen lekker rustig aan. We verzorgen de dieren en Johannes vervangt oude luchtslangen van zuurstofbellen in ons aquarium. We spelen allebei spelletje op Facebook. Ik doe dan ook nog wat prijsvragen invullen. Het is weer echt winter steeds klinkt er een bel zoals een ijscoman ook belt en dat is dan mijn mobiel die een neerslag alarm geeft via een programmatje Buienalarm. Klik op Buienalarm en zie hoe het werkt, kan namelijk ook vanaf je pc. Je kunt een locatie toevoegen en dan zoek je je eigen woonplaats op. Het is weer echt winter in Lelystad, dat had ik niet begrepen van de weerman, maar goed er valt sneeuw steeds weer en er ligt nu weer zo’n 5 cm en dus mag Johannes morgen schuiven en ruimen met de nieuwe schuiver, hebben we die niet voor niets nog gekocht. We kijken een film Push in boots (de gelaarsde kat) leuke film.
MV5BMTMxMTU5MTY4MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzgyNjg2NQ@@__V1_SX214_

Over de dag volg ik het nieuws over de storm Nemo in USA en gelukkig valt het mee, nou ja toch nog 5 doden en dat is best erg genoeg, heel veel sneeuw daar soms wel een meter, dus tja die 5 cm die wij nu hebben is daar niets bij. We eten lekker samen kaasfondue bij de tv en kijken dan nog een film op SYFY en daarna nog een over een storm, mooie films en de avond is nu al om dus we gaan lekker douchen en dan bedje in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.