Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8feb/130

Het weekend begint

Vanmorgen vroeg op en Johannes werkt thuis, Sjoerd komt en doet de boel. Het is raar weer, alhoewel men noemt het ook wel winters weer, sneeuw, hagel zon alles hebben we vandaag. In de ochtend lekker dieren verzorgen, rommelen op pc en ik naai een kitten in elkaar. Na de lunch rommel ik nog even rustig door en dan gaan we naar de huisarts, ik moet even een injectie halen bij de assistente. Ik krijg meteen verwijspapieren voor chirurg in verband met galstenen, dus daar volgende week maar eens afspraak mee gaan plannen. Tussen de sneeuwbuien door en dat kwam dus wel fijn uit, meteen even oud plastic bij verzamel container gedrumd en toen snel naar huis. Het is dus raar weer, de zon schijnt en het sneeuwde tegelijk dat is raar met regen heb ik wel vaker gezien maar sneeuw en zon niet en ook geen regenboog kunnen vinden. De boodschappen komen en die ruim ik op. We eten bij de tv en dan gaan we nu lekker douchen en bed in.

mooi

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.