Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7feb/130

Bianca blij met haar kittens

Vanmorgen ging de wekker om 6 uur…ik lag al om half 11 op bed en schrok wakker en dacht o jee ik ben laat dus snel eruit en naar de badkamer……raar donker nog dus ik terug en kijk op de wekker ja hoor half 1……verdorrie ik sliep pas twee uur. Blijkbaar erg diep maar goed dus weer bed in en tja dan wordt je om de haverklap wakker uit angst te laat wakker te worden. Das dan nog geen ramp dan loop ik op sokken, maar goed rare nacht dus. Eerst koffie en dan vertrekt Johannes naar Amsterdam. Ik zet de was aan, ruim de vaatwasser uit, doe de dieren en gisteren kwamen er nieuwe krekels binnen en die stonden nog bij de kachel om op temperatuur te komen. Die krekels in hun bak gedaan, daar hou ik ze in leven met water en eten tot ze als levend voer worden gevoerd aan de reptielen. Dan is het pas 11 uur, tja dat krijg je als je echt vroeg bent LOL. In de middag heb ik afspraak met mevrouw die legt me uit hoe een onderzoek werkt waar ik aan mee ga doen. Later leg ik nog wel eens uit hoe of wat als ik er echt mee begin. San is thuis en is blij met een bosje bloemen die ik bij haar en haar man liet bezorgen als welkom thuis presentje. Marjon mailde dat ze blij was met een zomaar geluks kaartje. Nienke belde dat de elektrische tandenborstel die ik won was aangekomen en ze er blij mee is en tot slot een blije Bianca omdat ik haar 3 kittens stuurde en zij plaatste een mooie foto van haar kittens op FB.
426120_548191825205533_1067169233_nEllis en ik chatte via mobiel en maakte afspraak, gezellig ik kijk er naar uit. Moeders kwam langs en samen aan de koffie, kletsen en breien, nou ja ik naaide nog 2 kittens in elkaar, breien doen we morgen weer eerst de kant en klare nu in elkaar zetten. Uiteraard speelde ik ook op FB een spelletje, deed wat prijsvragen en had een lekkere middag. Toen de deurbel mijn moeder beantwoorde die en jawel mijn boeken over koningshuis zijn binnen, echt gaaf en ze zijn echt super mooi, veel foto’s en heel veel informatie. Ik heb toen mijn moeder naar huis was direct zitten bladeren en elzen erin, heerlijk. Ben dus erg blij met de boekenserie die Algemeen Dagblad uitgaf. Nu natuurlijk zien dat ik zo’n 2 euromunt voor inhuldiging in handen krijg, dus als een van jullie hem heeft en niet wil ruil met mij aub. Johannes kwam thuis toen mijn moeder ent wegging, we aten samen en keken in de avond tv. House  was erg spannend. toen nog stukje nieuws uur en nu ga ik douchen en slapen Het was een lange maar mooie dag…de zon scheen ook af en toe, maar we hadden ook regen hagel en dan weer zon.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.