Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6feb/130

Infuus@Home dag

Vanmorgen vroeg op, normaal blijf ik liggen op woensdag als ik infuus heb, maar vandaag had ik al om 9 uur afspraak. Er kwam een bedrijf om een passing voor wc lift te doen en offerte te maken, dus op tijd op. De passing ging snel en goed en nu wachten we de offerte af, ben wel benieuwd. Daarna koffie en wat rommelen op de pc. Ik breide ook ngo wat en vandaag zijn de eerste kittens naar Bianca gegaan, zij kreeg er drie, ik heb er nu 12 af voor de dierenbescherming ik denk dat die volgende week alvast verstuur en dan gaan we natuurlijk wel gewoon door met het breien van kittens. We aten samen lunch en na de lunch kwam Jop en tijd voor infuus, prikken ging in  een keer goed, heerlijk en toen wat tv gekeken, zitten kletsen en uiteraard aten we gezellig met zijn drietjes chinees. Het infuus komt uit de koelkast en das dus ongeveer 4 graden en koud en daarom verwarm ik vaak mijn hand (voet) nou daar waar de naald is. Ik heb een hittepit en die is al oud maar met kerst kreeg ik een hot polar bear en kijk die beer wordt in magnetron verhit en dan houdt die mijn hand warm……
hotpolarbearmoontje infuus 6-2
Na infuus nog even op pc, maar was erg moe dus ga nu maar douchen en bed op zoeken, de wekker gaat morgen ook al om 6 uur. Johannes moet cursus geven en die moet dus al om 8 uur n Amsterdam zijn, ik wil mijn schoenen aan en tja dat kan ik niet zelf dus moet ik er vroeg uit.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.