Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5feb/130

Hagel, sneeuw, onweer, zon harde wind

Vanmorgen op tijd op. Johannes ging wat later weg omdat hij naar Den Haag moest. Sjoerd kwam en deed zijn werk en uiteraard kletsten we en dronken we gezellig koffie. Johannes vertrok naar Den Haag en kon lekker door rijden, wel met winterse buien onderweg. In de ochtend onweerde het hier met hagel, regen, sneeuw en harde wind en later weer zon en de dag door wisselde dat weer elkaar af. Ik belde even met mijn moeder kort en gezellig. Verder dieren verzorgd, huisje gerommeld. Prijsvragen gedaan en ook in het forum gerommeld en druk bezig geweest met breien. De streepjeskitten is af en erg leuk….
llemaalstreepjes

Ik vind het erg leuk en deze en nog 2 gaan verhuizen en krijgen een nieuwe eigenaar. Ik heb voor de dierenbescherming er inmiddels 7 helemaal af en nog 5 die ik in elkaar moet naaien. Ik ga nog even rustig door hoor, heb tot het voorjaar dus ik gok halverwege maart. Ik bestelde koffie online scheelt namelijk erg veel geld. Ik moest  ook levend voer regelen voor de reptielen. Ik speelde wat spelletjes op Facebook. San is naar huis dat doet me erg goed, welkom thuis meis! Verder heb ik een gewonnen elektrische tandenborstel opgestuurd aan Nienke, ik heb er al eentje en zij niet dus mag zij die hebben. Men voorspelt morgen sneeuw en de nodige overlast, ik hoop dat het mee zal gaan vallen, Johannes werkt sowieso thuis, maar  alle anderen mensen die wel op weg moeten gun ik nu ook wel minder file en beter weer om auto te rijden. Zo nu snel douchen en naar bed morgen weer infuus.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.