Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4feb/130

Kleurrijke kittens

Vanmorgen stond ik rond half 10 op, Johannes was al aan het werk thuis. Ik verzorgde de dieren, rommelde wat in huis en deed uiteraard aan prijsvragen mee. Ondertussen ben ik druk met breien bezig. Ik heb een kat in restjes gedaan, dus breien tot de wol op is letterlijk. En dan krijg je dit!
restje1Ik vind het wel artistiek om eerlijk te zijn, dus nu ben ik een nieuwe begonnen en dan elke ribbel andere kleur, dus 2 naalden en dan nieuwe kleur, wordt wel veel draden maar volgens mij ook een super leuke kat. Ik ben nu over de helft van het lijf (18 van 26)en zie al die draden eens LOL.
379710_527073950660715_1858725548_n
Goed de dag ging snel om en Lianno belde gezellig en aansluitend had ik telefonisch overleg met zijn begeleider. We aten bij de tv en keken lekker naar onze series. Nu is de dag om en morgen vroeg op dus ik ga douchen en slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.