Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3feb/130

Deze leuke zondag maakt eind aan weekend

Vanmorgen om 10 uur opgestaan, lekker aan het ontbijt. Lianno maakt broodjes gezond. Hij kijkt lekker tv en dan dieren verzorgen. Johannes en ik inspecteren de tuin maar enige mogelijkheid dat Smockey op het dak kon komen is volgens ons via een van onze 3 fruitbomen. Deze bomen waren er al toen wij hier gingen wonen nu zon 12 jaar oud, nooit goed onderhouden en geven weinig fruit. Met andere woorden ik wilde ze al weg hebben en nu dus helemaal en zal dus deze week vragen of Sjoerd ze plat wil gooien, afzagen bij de grond. Moeders kwam na de kerk even gezellig koffie drinken en Moeke 2 kwam ook gezellig langs, zij kwam helemaal lopen en deed er 45 minuten over. Moeke 2 nam taart mee omdat Johannes en Lianno er donderdag niet bij konden zijn, lief! Na koffie en wat kletsen gingen ze weer naar huis. Wij allemaal nog even op de computer en toen moest Lianno zijn kamer opruimen en zijn tas pakken. We keken naar een leuke familie film Alvin and the chipmunks 3. Aten tijdens de film een bord stamppot rauwe andijvie met worst. Na het eten brachten we Lianno terug naar de groep. Even kletsen daar en toen weer naar huis. Thuis nog even tv aan en lekker aan de koffie. Ik heb last van mijn teen maar de pedicure bel ik niet meer die deed mijn teennagels en dat ging altijd met veel pijn gepaard en de laatste keer had ik een open wond die uitmondde in ontsteking en een zwarte nagel. Ik kon 2 weken amper op mijn voet staan dus dat nooit meer, maar ja wat wel want die nagel doet wel moeilijk. Ik heb toen Johannes al gevraagd en die heeft er iets afgeknipt maar meer wilde ik niet doet echt zeer.  Vanavond 2,5 uur mijn voet in bak water met soda gedaan en toen zelf  de boel verwijderd, tranen  en hoop pijn maar het is nu weer even klaar denk ik, hoop ik en anders zien we wel weer. Nienke belde nog even gezellig en ik heb ook weer zitten breien vandaag heb ik 1 hele kat af, 1 lijf met echt restjes soms net genoeg voor 2 naalden en die wordt dus echt bont LOL en ik ben een hele witte aan het oden koppie  is af en lijf op de helft, dus gaat weer lekker snel zo. Ik heb nu 3 katten af on in elkaar te naaien morgen. Ik heb speciaal voor de inhuldiging van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima een vlag besteld, echt gaaf ik kan neit wachten tot die binnen is. Nu hoogste tijd om te gaan douchen en slapen.

1178489

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.