Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2feb/130

Smockey verkent ons dak!

Vanmorgen was ik al vroeg wakker, maar draaide me om en doezelde lekker verder tot 10 uur. Toen kwam Lianno ons wakker maken. Ontbijt en daarna de dieren verzorgen. Lianno keek toen een Narnia film en wij rommelen wat aan met een heerlijke kop koffie. We aten een lunch en gingen toen in het heerlijke zonnige weer even naar de winkel Aquarana. We hebben daar nieuwe vissen gehaald voor het grote aquarium, deze is opgeknapt en dus hoog tijd voor nieuwe vissen. De bak wordt bewoond door Barbelen, Danio en Botia vissen, 1 maanvis, 3 Labeo’s (algeneters) Nu hebben we we wat nieuwe vissen gehaald en daarbij zit een nieuwe die we nog niet eerder hadden, de Puntius Denisonii.
puntius-denisonii-03252Verder namen we 10 kegel vlek barbelen, 5 Puntius Denisonii, 10 Zebra Danio (leuk zitten veel bovenin) en  2 blauwe Gourami's. Kortom erg veel nieuw leven in de bak en hij ziet er schitterend uit. In de middag draaiden we de was weg, waren alle drie bezig op de pc, Lianno schreef een brief en toen was de middag zo om. We aten lekker erwtensoep met brood. Lianno speelde nog even met zijn afstand bestuurbare helikopter en ging daarna douchen. Nog wat kletsen en drinken en toen tanden poetsen en bed in. Wij gingen toen douchen en toen we eruit kwamen was Kuifje onrustig en Smockey nog buiten, dus die wilden we naar binnen alten zat die kat gewoon op het dak! Smockey is er ergens achter in de tuin opgeklommen, maar kon er niet af en zat angstig te mauwen en hard ook. Kuifje beneden op de grond mauwde tegen Smckey en ondertussen probeerde ik ze beide rustig en stil te krijgen en Johannes haalde de trap op, gelukkig hebben we een hoge en goede trap. Alle lampen aan in de tuin en kamer zaklamp erbij om zoveel mogelijk licht te krijgen en toen omhoog….gelukkig kwam Smockey direct naar Johannes toe toen hij bovenaan kwam en kon Johannes hem in zijn nekvel pakken en mee naar beneden tillen. Geen idee hoe lang hij al op het dak zat, Lianno had al eerder gezegd dat hij Smockey hoorde mauwen, maar hij wilde niet naar binnen, tja kon denk ik dus niet omdat hij op dak was en daar dus paar uur is geweest. Morgen mogen de katten dus niet naar buiten voordat wij de boel hebben nagelopen, ergens achterin moet het net los zijn anders zie ik niet in hoe hij  zo op het dak komt. Goed was dus ff lekker schrikken en nu zijn ze beide binnen en gaan wij nu dus naar bed toe. Slaap lekker allemaal en tot morgen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.