Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1feb/132

En weer een bank gered met de centen van de burgers!

Vanmorgen op tijd opgestaan. Johannes werkt thuis. Sjoerd komt en dat is gezellig. Ondertussen kijken we naar het gedonder met SNS REAAl, tja balen voor mij want mijn ASN Bank is daar onderdeel van, oftewel SNS REAAL is hun aandeelhouders pfff. Hoe dan ook de nieuwe top man krijgt een fijn salaris van 550.000 euro per jaar terwijl de minister van financieren als voorzichtig laat vallen dat er 0.6 % teveel op begroting komt en dus sluit men nieuwe bezuinigingen niet uit. ben toch blij dat bijna alle burgers slimmer met geld zijn dan deze rijke overbetaalde topmensen bij banken zoals blijkt. Voor ons zullen er geen veranderingen zijn laat de bank weten via een brief op hun site, die krijgen we van de week via de post, maar ik betwijfel het er zijn nog 3 banken over ING aan een infuus en de Rabobank en beide staatsbanken. Goed het zal wel weer in ieder geval worden mensen onteigend wat ook weer mensen hard raakt en vooral ABP (ettelijke miljoenen) en dan de  FNV (20 miljoen) je zal maar van hun pensioen krijgen of lid zijn van zo’n vakbond. Goed we zien het wel weer. We eten samen broodje en dan rijden we naar Hoenderloo Lianno ophalen, hij is vrolijk en we zijn met een uurtje kletsen zo weer thuis. Johannes moet dan nog paar uur werken en dus  verschonen Lianno en ik zijn bed en zetten de was aan. Gaan allebei internet op. Ik maak dan op tijd avond eten want de heren moeten naar de kapper. Maar la in de auto vroeg Lianno of hij tante Loes mocht bellen omdat ze 75 jaar werd, dat mocht en dat gebeurde dus ook gezellig. Terwijl de mannen naar de kapper gingen bleef ik thuis wachten op de boodschappen. De mannen kwamen terug toen ik net klaar was met bezorger………..de smurf is tijdelijk een mini hulk
540536_522331271134983_1324393806_nLeuk he en na het douchen is het gewoon weer weg hoor. Lianno wil zijn haar laten groeien dus nu alleen dooie puntjes laten knippen. Gauw de boodschappen opgeruimd met zijn allen, toen koffie. Johannes heeft de platenspeler aangesloten en die doet het en ik heb de eerste van de twee lp's geluisterd van de huwelijksceremonie Beatrix en Claus. Echt zo gaaf het jawoord, toespraak Paul van Vliet  gewoon heerlijk morgen de andere lp  want ik geloof dat de mannen het niet zo interessant vinden als ik LOL. Daarna  ging Lianno douchen en toen nog even praten met elkaar en dan is het hoogste tijd voor hem om te gaan slapen, half 11 mooie tijd. Wij zetten nieuws uur op en daarna P&W maar ja was niet echt fijn die laatste men moet toch eens leren na elkaar te praten en daarbij wanen er meer onderwerpen die ik niet boeiend vind.Nu snel douchen en dan slapen morgen weer een dag. Tot slot nog een mooie tekst!

2704-20070820-1ed593

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Makkelijk, die centen van de burgers! Kun jij ook je wc laten aanpassen!

  2. @Kees de centen van de burgers ja. Maar als ik jou reactie lees ben ik of geen burger of profiteer ik van het geld. Voor de goede orde zal ik toch maar weer zoals altijd de verdediging opzoeken want dat moet nou eenmaal als je ongewenst dure Nederlander als etiket draagt. Ten eerste betaal ik alles zelf aan zorg zoals huishoudelijke hulp en de meeste hulpmiddelen, want die worden niet meer vergoed. Enige wat ik op kosten van de staat in bruikleen heb is mijn elektrische rolstoel. Mijn wc aanpassing gaat deels op kosten van de staat en verder betaal ik hoge eigen bijdrage naar inkomen. Ik heb niet gevraagd om ongeneselijk ziek geboren te worden. Maar ik heb inmiddels wel door dat het virus kortzichtigheid steeds meer om zich heen grijpt. Jouw reactie doet overkomen alsof ik geen commentaar mag geven op iets dat geld kost omdat ik ook geld kost. Er zit trouwens wel een verschil tussen een wc aanpassing en een bank die 4 miljard kot en dan nog eens een salaris van 550.000 euro per jaar. De bank heeft zelf gefaald, wanbeleid en daar kan men wel iets aan doen en ik vind dat als je slecht werk levert en schade maakt daarvoor moet opdraaien en niet de burgers en dan bedoel ik nu natuurlijk de burgers die nooit iets hebben gekregen van staatscenten want de rest zijn blijkbaar geen burgers meer tegenwoordig.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.