Leuke maar dubbele dag!

Vanmorgen op tijd op, Johannes vertrok vroeg naar Amsterdam. Zoals duidelijk is , is dit een dubbele dag de gedachte bij Coby en bij alle jarigen. Ik rommel wat op de pc, doe de mail en verzorg de dieren. Dan klaart het buiten eindelijk op en ga ik een bos bloemen halen en breng die naar het monument bij het crematorium, er staat een koude en harde wind. Ik tank even op weg naar Moeke 2. Vandaag 75 jaar en ik ga daar gezellig de middag door brengen tante Miek, Wil zijn er ook en mijn moeder en nog wat mensen het is gezellig. Ik ga lekker relaxed al kletsend zitten breien. Moeke is net als ik best gek op koningshuis en heeft mij een een heel mooi iets gegeven, een lp met opnames de huwelijksceremonie van Beatrix en Claus. Echt zo super gaaf. Johannes zal van het weekend de pick-up aansluiten en dan ga ik daar heerlijk naar luisteren, er zit boekje bij dus de tekst heb ik al gelezen echt mooi. Door de jaren heb ik wel wat beelden gezien en foto’s van haar huwelijksdag, maar ja ik bestond nog niet in 1966. Moeke 2 super bedankt! Ik heb haar mijn Maxima 5 jaar boek geleend en een boekje vol met teksten van Beatrix ook erg leuk leesvoer.
kadoEind van de middag ging ik naar huis en moeders liep mee naar de Canta, omdat ik van haar weer een heleboel nieuwe restjes wol kreeg. Hier ben ik ook erg blij mee nu kan ik voorlopig door breien en dat worden heel veel leuke kittens, in alle soorten en kleuren. Ik reed naar huis en daarna kwam Johannes ook thuis, we aten samen wat en hij belde nog even naar Moeke 2 om haar te feliciteren. Daarna gaan douchen en we gaan zo lekker slapen zijn beide erg moe. Was leuke dag en het was lang geleden dat ik in de Canta weg was, maar voelde wel goed al moest ik even wennen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie