Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30jan/130

Gewoon een woensdag

Vanmorgen stond ik wat later op rond half 10, Johannes werkte thuis. Ik deed wat ik altijd doe huisje, dieren, prijsvragen en spelen op FB. We kregen vandaag allebei ons opwarm pakket van Chocomelk binnen, gaaf. Ik heb wat zitten breien, maar niet zoveel. In de middag toen de zon even lekker scheen ben ik gaan kijken hoe de Canta de winterperiode heeft doorstaan, hij startte mooi in een keer en reed even klein rondje en hij is dus klaar om weer uit rijden te gaan. Ik keek naar de tv Beatrix materiaal en in de avond was er op Nederland 1 ook veel en dat vind ik erg leuk om naar te kijken. Ik heb de boekenkast lees planken leeg gehaald, opgeruimd en schoongemaakt. Alles is nu weer netjes en lekker fris. Ik belde even met Tloes oftewel Moeke 2 en ook belde Nienke nog even. Verder zijn de vissen weer boven gekomen, het is nu weer de juiste temp de vijver si ontdooit en ze zwemmen allemaal rustig rond. Leuk gezicht geeft wat lente gevoel, maar ja er zal eerst nog wel sneeuw komen als ik de weerman vanavond moet geloven en wel dit weekend. Goed ff de boodschappen gedaan online en nu ga ik douchen en lekker slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.