Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27jan/130

Heerlijke zonnige zondag.

Vanmorgen lekker uitgeslapen tot 11.00 uur. Koffie en lekker niets bijzonders doen. Johannes snoeit de planten in aquaria en richt ze opnieuw in, met een heel mooi resultaat en de bakken stralen helemaal weer. De nieuwe lampen bevallen goed, nu alleen nog wat nieuwe vissen erbij en dan is het een perfecte bak om heerlijk van te genieten.  We kijken een film en we rommelen in huis, zorgen voor de dieren en jawel de zon schijnt. Door de zon en de dooi  zien we de vijver veranderen van ijs met sneeuw naar een wateroppervlak en dat gaat heel snel. Blij dat de dooi er is en de zon doet zijn best, maar goed we zullen zien wat de weermannetjes nog voor ons in petto hebben. Ik kook lekker aardappels, peultjes en een schnitzel en we eten bij de tv. Spelen nog wat op Facebook en dan is de dag alweer om, het was een zeer relaxte dag. Ik heb wel wat buikpijn en heb spontaan diarree dus ren van stoel naar wc en terug ben dus bekaf en hoop dat het morgen weer over is. Nu lekker douchen en een beker Hotdrink van Dr. Vogel en dan lekker slapen.
Hotdrink-Echinaforce

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.