Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26jan/130

Chocolade opwarmpakket gewonnen op FB

Vanmorgen lekker tot 11.00 uur uitgeslapen, lekker aan de koffie. Johannes ging eerst ons lieve reusje nieuw water brengen, gelukkig stopt de vorst nu en blijft het ook water, de vijver zit trouwens ook bijna helemaal dicht. Daarna de knaagdieren verzorgd en de reptielen. Lekker ook bezig geweest op de pc en ik heb vandaag niet gebreid. We hebben toen de aquaria voorzien van wat vers water, tja dat is iets meer werk nu, want nu halen we er emmer voor emmer uit en vervolgens gaat er weer emmer voor emmer in, beide doen we met slang. Leeghalen emmer op de grond en de slang in bak loopt het er zo uit en bij vullen emmer op het aquarium en slang erin en dan loopt het erin. Normaal doen we met tuinslang maar ja die staat buiten onder de sneeuw nog, vergeten binnen te halen. De post bracht eindelijk de andere doos met de lampen,  de armatuur was stuk dus moesten we vernieuwen en omdat er nu nieuwe systemen zijn hebben we direct de kleine ook vervangen, deze zitten achterin de bak. De kleine waren er al vroeg in de week, maar deze bleven even logeren in Duitsland, maar vandaag eindelijk hier en het is erg mooi licht nu in de bak. Op Facebook is een leuke actie van Chocomelk, je kunt je vrienden in de koudste provincie een opwarmpakket sturen, er komt dan een link op je prikbord en je moet binnen 10 minuten reageren en je opwarmpakket claimen en dat is mij gelukt en nu krijg ik een leuk pakket en dat ziet er zo uit. Vorig jaar won ik deze ook en gaaf nu heb ik weer 2 mooie bekers, pak chocomelk en bus slagroom. Ik kijk dus weer gezellig uit naar de pakketdienst.
74635_444666382265407_635641635_nJohannes heeft mij dit pakket gegeven, Lianno gaf het zijn Oma, (moeders) en moeders (oma) gaf het aan Johannes, ik gaf er eentje aan Ilja (mijn neefje) en ik zie overal mensen die een pakket hebben dat is erg leuk, want het is erg lekker pakket. We aten heel winters erwtensoep, heerlijk en keken lekker tv, een spannende film en nu is de dag weer om.  I*k ga zo lekker douchen en dan lekker slapen en morgen dan komt er veel regen en dat is nu ok hoor, dat is ook een teken van de dooi en als de sneeuw weg is en de gladheid kan ik makkelijker weer naar buiten. Ook al heb ik erg snel en heel veel last van de kou, maar die vertrekt ook vanzelf. De dagen zijn al weer langer en dat doet een mens ook goed.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.