Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25jan/130

Weekend

Vanmorgen vroeg op en Johannes zat al om half 8 in de auto wederom op weg naar Amsterdam. Sjoerd komt en we drinken lekker koffie een hij doet de boel, ondertussen kletsen we gezellig. De AH komt de boodschappen brengen, Sjoerd tilt het de keuken in en ik ruim het direct op. Ik rommel op de pc en brei ook vandaag weer een leuk kitten, nu heb ik er 8. Johannes komt vroeg naar huis en werkt de middag thuis verder. Morgen begint de dooi, maar eerst nog wat sneeuw maar ik kijk uit naar de dooi. Ondanks de dooi koop ik heel goedkoop een goede sneeuwschuiver voor de volgende ronde sneeuw en die komt morgen. Hoge randen, alu randje voor ijs en lange steel dus Johannes kan nu goed ruimen.
KnipselDe dag gaat snel om en het is donker weer buiten. Ik heb uiteraard de dieren verzorgd en verschoond. De guppen zijn echt met heel veel……..als dit zo door gaat gaat de temp in de bak zakken dan stoppen ze namelijk met voortplanten. Eind van de middag bak ik een heerlijke appeltaart en die is goed gelukt. Ik maak lekker eten voor ons en dan eten we bij de tv.  Toetje is dus verse appeltaart met beetje slagroom. Kijken een film op Film1 en dan gaan we nu lekker douchen en bedje in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.