Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24jan/131

De Kitten familie groeit

Vanmorgen op tijd op, donderdag en Johannes moet om 9 uur in Amsterdam zijn en vertrekt dus al om half 8. Ik rommelde wat op de pc, prijsvragen-freaks forum bijwerken, mail doen, dieren verzorgen. Ik bel met een vriendin Monique en met Nienke en we kletsen lekker bij en ondertussen brei en naai ik de kittens in elkaar.  Ik heb er nu 7 af en ga rustig door, heb nog tijd genoeg en een vriendin Bianca wil er ook graag wat dus ik kan lekker door breien. Hier een foto van de familie en een losse die is in zebra stijl ook leuk om te doen streepjespoes, de andere is niet gestreept maar gemêleerd (bruin/beige)
kniten ZEBRA
De dag gaat snel om en de post komt, ik heb lampen voor aquarium besteld en die zijn binnen en 2 kachelboosters. Dit zijn buizen met ventilator die de warmte van de koude muur/raam afblaast en zode kamer in en dat schijnt beter te zijn. Wij zijn erg benieuwd en Johannes heeft ze in de avond geplaatst en ja de kou bij mijn zit plek is veel minder voor mijn gevoel. In de avond kijken we tv en dan is de dag ook zo weer om, morgen heeft Johannes weer heel vroeg afspraak in Amsterdam dit keer zijn beoordeling, we zijn benieuwd. Nu douchen en bed in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. leuke gekleurde groep “spinners” l gr tw


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.