Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22jan/130

Eindelijk duidelijkheid aanpassing toilet

Vanmorgen op tijd op. Vannacht was ik wakker geworden van geluiden in de tuin, maar dacht nog kan niet zal ons reusje wel zijn. Inderdaad het reusje was uit het hok en heeft lekker heel de nacht door de hele tuin gehuppeld, ze kan er niet uit, maar de vijver met ijs was wel eng idee. Ze heeft lekker gedronken uit de vijver en over het ijs gehuppeld en toen heeft Johannes haar weer naar haar hok gejaagd. De katten waren ook naar buiten gegaan met Johannes die eigenlijk gewoon zoals elke ochtend het water ging verversen, Smockey vond het leuk dat Snuffie rond rende maar Kuifje de angsthaas was meteen in de stress en wilde naar binnen.  Ergens wel logisch want ons reusje is bijna 8 kilo en dus 2 kilo zwaarder dan de kat ha ha, Sjoerd kwam en maakte de boel lekker schoon en samen heerlijke alle smaken van de nieuwe koffie machine geproefd en genoten ervan. Johannes werkte thuis gezellig. Ik heb bij de gemeente een verzoek ingediend in juli vorig jaar voor een aanpassing aan de wc, en nu kreeg ik de toestemming, het gaat om een toiletlift met spoel en föhn functie. Ik moet nu tenminste twee offertes opsturen en dan krijg ik te horen welk bedrijf het mag gaan uitvoeren, dus vandaag veel gezocht op internet en twee bedrijven benaderd. Een van de twee komt morgen al langs voor de offerte de andere belt nog even voor  een afspraak. Wel spannend hoor, ben erg benieuwd. Twil belde en we hebben gezellig zitten kletsen. Ik heb de dieren verzorgd en tjee wat fokken die guppen aan zeg, echt super de bak wordt al lekker vol maar nog niet overvol hoor.  Ik heb ook lekker zitten breien en de drie lijfjes zijn bijna af, dus morgen nog  klein stukje en dan de koppies en staartjes, dan ga ik ze maar eerst in elkaar naaien voor ik nieuwe ga breien. Verder dagelijkse dingen gedaan zoals dieren, prijsvragen spelletjes.  Ik maakte lekker zuurkool en we aten bij de tv. In de avond lekker tv gekeken, nu logje maken en dan lekker douchen en slapen.

bIGGEST MISYAKE

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.