Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21jan/130

Blue Monday

Vandaag toch op tijd op ondanks dat Johannes vrij is, hij moet zich nog wel beter melden en dus vroeg op. Het sneeuwt en wederom is alles wit, het ziet er mooi uit hoor, maar het mag van mij lente worden. Ik ben na 6 dagen eindelijk helemaal koorts vrij, mooi de verkoudheid  zit er nog iets en de keel doet nog wat zeer maar verder prima. Johannes gaat de straat sneeuw vrij maken end at is veel werk, groot stuk en de buren zijn ook bezig, ik kijk hoe ze zwoegen om de sneeuw weg te krijgen.  Ik doe de dieren samen met Johannes, doe wat prijsvragen, speel wat op Facebook. We praten veel over dingen die er spelen en dat is goed. We kijken een leuke film zou een actie zijn maar het is meer komedie en erg grappig en vooral overdreven. De dag is dan weer zo om, we eten bij de tv, ik brei weer verder aan de kittens. Dan belt Moeders en we kletsen en erna belt Lianno we kletsen 10 minuten vol, het is moeilijk want Lianno heeft een slechte dag. Het gesprek van 10 minuten is dan erg kort om hem wat moed in te praten. We eindigen wel heel positief want hij heeft een salto gemaakt bij gym en dat ging goed, knap werk! Nog even shoppen online, voedseldieren voor de reptielen, ik heb een waardebon gekregen van de Nuon en daar koop ik een apparaat voor die de warmte in huis beter verdeeld, ingewikkeld leg ik nog wel een keer uit, ik bestel ook een nieuwe lamp armatuur voor het aquarium die is kaduuk gegaan en dan nog even genieten van koffie en douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.