Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17jan/130

Mijn draait weer als een speer!

Zo vanmorgen vroeg op, Johannes is niet in orde heeft koorts en dat is dan ook de grens om je ziek te melden, hij meld zich ziek en gaat zijn bed in. Hij slaapt heel veel vandaag end at is goed want de koorts zakt snel. Hij is  moe, koortsig, misselijk, duizelig en heeft de diarree. Ik ga verder met het gevecht van mijn pc. Heel de dag wordt opgeslokt daardoor maar aan het eind van de dag was ik helemaal blij alles er weer op en hij si snel en werkt weer alsof die net nieuws is.. Van de medewerker van Microsoft Helpdesk niets meer gehoord of gezien, ik wilde hem eerst een mail sturen maar ach laat ook maar hij deed wat hij kon, er is gewoon te weinig tijd voor wat ze daar dienen te verrichten. Ze zouden dus beter kunnen zeggen we bellen u zsm ipv een tijdsaanduiding te geven die ze niet kunnen halen door de drukte. De boodschappen omen en ik ruim ze op, maak een beetje eten voor Johannes en mezelf. Verzorg de dieren, doe werk in ins prijsvragen-freaks forum, bel met Nienke en zo gaat de dag snel om. Ik heb van Twil een mail gekregen waarin een nieuw brei project zit, breien voor de dierenbescherming dus dat gaan we morgen eens proberen, kijken of het patroon simpel is. We gaan dan kleine katjes breien en dat lijkt me erg leuk om te doen. Zo zien ze er ongeveer uit, alleen moet je nog een gezichtje erop borduren. Meer info KLIK HIER.
image IMG_7393_1-680x453
In de avond komt Johannes ook even uit bed en gaat op de bank liggen en samen kijken we tv. Nu is de dag om en het is mooi vroeg maar we gaan lekker naar bed, Johannes is er al en ik ga er nu ook lekker vroeg in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.