Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16jan/130

Drama Windows 8 complete pc crash!

Nou vanmorgen ging het dus mis met de pc, dit zag ik al aankomen. Sinds de Microsoft medewerker in de pc had gerommeld kwamen er steeds meer  foutmeldingen en uiteindelijk ploft de boel dan. Ik nog proberen Windows 8 te laten herstellen, mooi niet foutmelding,  Windows 8 alles zelf laten verwijderen en opnieuw instaleren mooi niet ook foutmelding. Herstel cd  oops de  bestanden zijn corrupt, back compleet terug zetten van Packard Bell wil ook niet en dus andere cd erin van Windows 7 en die gedaan en toen haalde die alle oude troep weg, maar klein probleem na paar uur hard werken eraan bleek dit de verkeerde Windows 7 te zijn namelijk 32 bit en ik moet 64 bit hebben grrrrr,  Johannes ontdekte een manier zodat ik de systeem schijf kon opstarten, een stukje HD waar jezelf niets mee kan, je niet ziet maar er wel si en  als je de pc koopt staat daar de installatie cd van je besturingssysteem. Het lukte hem dat op te starten en  ja hoor daar gaan we dan….op naar Windows 7 64 bit, de pc gaat nu dus gelukkig terug naar de fabriekswaarde toen ik hem kocht, alles is dus nu echt weg, gelukkig had ik al wat  belangrijke zaken in back up weggezet. Na tijdje draaide het weer nu alle updates van Windows erop zetten en dan Windows 8 weer…….het gaat goed maar dan als Windows 8 erop staat begint het gedonder weer………nu wil die activeren en dat gaat goed, dan de code van Mediacenter en dat was waar alles om begon zou ongeldige code zijn, nu niet het werkt Mediacenter wordt geïnstalleerd. Opnieuw opstarten en hoppa groot probleem Windows 8 is niet langer geactiveerd, o en hij wil ook internet niet op…..goed probleem internet lossen we op en dan activeren, lukt weer niet dus bellen met Microsoft om via telefoon met pc van hun te activeren  fout melding na foutmelding in dat gesprek en kwaad gooi ik de hoor erop. Half uurtje later toch nog eens proberen want nu kan ik niets, zonder activatie si alles geblokkeerd blijkbaar en dan werkt het he he het draait. Updates erop zetten en morgen gaan we programma's zoals Office en Photoshop en dergelijke in orde maken. Ik zit nu op de laptop want ook dit  doe ik via programma wat ik nu dus even niet op pc heb, ik heb een flinke kater en  baal echt als een stekker heel de dag bezig en het is inmiddels al half 2 en ik ga nu maar slapen. Beide hebben we nog griepverschijnselen en Johannes wordt nu zelfs echt verkouden erbij en dus hebben we slaap nodig en dit soort shit dagen zijn dan geen pretje als je al niet lekker in je vel zit en  ik heb nu dan nog steeds spijt dat ik weer Windows heb aangeschaft, wie weet als alles morgen goed draait dat dat weer over is, maar voor baal ik van Windows en Microsoft en helemaal van die vent die steeds zal bellen maar het nooit doet! Tot slot nog positief eindigen want tussen alle stress door belde San nog even end aar was ik erg blij mee. Het was fijn te kletsen en hou vol San spreek je zodra het weer kan  XXX.

4210512_f260

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.