Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14jan/130

Maandag

Vanmorgen om 7 uur opgestaan, Johannes werkt lekker thuis. Ik verzorg de dieren, draai nog een was en Nienke belt gezellig. Na een lang klets telefoontje hangen we op en ga ik lunchen, daarna belt de nieuwe begeleidster van Lianno en das weer lang gesprek. Ondertussen speel ik wat op Facebook, doe prijsvragen en mail. In de middag belt Microsoft helpdesk medewerker, maar dan zit ik net even op de wc dus krijg ik een mail, baal van hun 2 dagen was het te druk nu vind hij klein gaat je om terug te bellen en wat is het advies: “pc vernieuwen”  wordt je niet blij van dus  belangrijke dingen  opgeslagen en klik opnieuw beginnen maar zelfs dat wil dus niet en ook daar foutmelding, dus weer gemaild en ik nu baal ik echt van Windows 8. De dag vliegt aan me voorbij ik maak lekker taco’s en we eten bij de tv. Lianno belt en we kletsen gezellig, op deze groep mogen we geen 15 minuten maar maar 10 minuten bellen. We kletsen dus 10 minuten en dan hangen we en we zien elkaar zondag weer. Nog even wat tv en met moeders bellen en dan nu snel douchen en bed in. Morgen gaat de wekker om 5.15 uur en Johannes moet naar Eindhoven en vertrekt rond half 7. Ben benieuwd want er si sneeuw voorspelt en de ANWB  waarschuwt al voor extreme drukte, we gaan het morgen wel bekijken nu snel slapen, mooi op tijd 22.00 uur.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.