Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13jan/130

Zondag helaas weekend is alweer om

Vanmorgen stonden we rond half 11 op, lekker aan de koffie en een rustig dagje. We verzorgden de dieren, speelden op Facebook, werkte aan prijsvragen-freaks forum. Allemaal dagelijkse zaken. We draaiden saampjes 3 wassen weg en dat is ook weer klaar. Moeders kwam na haar kerkbezoek gezellig kop koffie drinken. We keken lekker tv en Johannes heeft de houten vloer weer helemaal behandeld is nu weer mooi en schoon volgende week weer de was erop en dan glimt die ook weer supermooi. Verder heel weinig nieuws alles gaat zijn gangetje we doen nu rustig aan en morgen begint de werkweek weer. Na het eten nog wat tv en nu op tijd douchen en bed in morgen gaat de wekker om 7 uur.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.