Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11jan/130

Lekker vrijdag dus bijna weekend

Vanmorgen weer vroeg op en ene nacht waar ik maar over ga zwijgen denk ik.  Johannes werkt thuis en Sjoerd komt we kletsen lekker bij. De bezorger van Albert komt en de boodschappen zijn dus ook weer binnen niet veel dit keer. Ook vandaag luister ik heel de dag naar Skyradio gezellige muziek en elk uur kans op mini ipad. De ochtend vliegt voorbij. Lekker samen lunchen en dan in de middag werkt Johannes gewoon en ik speel een spelletje en doe veel werk in prijsvragen-freaks forum. Ik ben erg moe en heb overal spierpijn andere dan normaal de pijn die ik heel de dag heb. Her lijkt erop dat ik grieperig wordt, ook de verkoudheid is er, de keelpijn oftewel irritatie en dus maar even afwachten hoe dit zich ontwikkeld. Ik maak avondeten en we kijken dan lekker naar House MD en het is spannend. Ook de nieuwe serie Elemantry eens gekeken is nieuwe Sherlock Holmes en in mijn ogen combi van de Mentalist en House qua persoonlijkheid. Het is nu half 10 en ik ben erg gammele n moe dus ik ga nu douchen en bed in, slapen tot ik morgen wakker wordt en ik kan nu al voorspellen dat zal niet vroeg zijn.

4102710728_20

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.