Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9jan/130

Tandarts en Infuus

Vannacht natuurlijk slecht geslapen, maar dat is normaal als ik naar de tandarts moet. Om 7 uur wekker douchen en aankleden en toen koffie en weg. Ik ging als eerst voor controle niets, toen de foto’s en daar kwam mijn vermoedde dus ook uit links bovenin problemen en onderin ook maar in mindere maten, mijn voortanden zijn al nep (stifttanden) en de boodschap is dus eruit en kunstgebit erin. Uiteraard werd dit iets anders gebracht, ik heb gezegd dat ik bij de volgende controle he ter verder over zal hebben en desnoods  met foto’s in de gaten wil houden dat dit niet escaleert maar ik zo even kan wennen aan het idee dat er heel wat werk verricht moet gaan worden een voordeel daarna halveert op zijn minst de angst, want in een kunstgebit komen geen gaatjes of tandsteen. De volgende keer weet ik dus meer hoe en wat precies moet gaan gebeuren, wat het inhoud en hoe lang alles duurt en dit jaar zal ik dus een kunstgebit hebben deels of helemaal. Wel grappig is dat ik erg bang ben voor de behandelingen bij de tandarts en ik heb deze man al 30 jaar en ik heb altijd gezegd als je met pensioen gaat is het laatste wat jij doet alles eruit halen zodat ik nooit naar andere tandarts hoef…nou mijn tandarts is er nog maar is wel al de 60 jaar gepasseerd, maar gaat nog door en zei toen tegen me ik trek niets als dat niet hoeft we vinden dan wel oplossing, nou die kwam dus nu blijkbaar vanzelf. Goed daarna Johannes en die had ook niets dus naar his en veel om over na te denken, lekker aan de koffie. Ik verzorgde de dieren en toen belde de helpdesk van Microsoft terug want ik heb dus Windows 8 Pro op mijn pc en krijg de mediacenter niet  geactiveerd de code is steeds niet werkend, vandaag bleef het niet bij zelf dingen doen met hun als gids, maar nu namen ze op afstand mijn pc over end at is echt vreemd maar wel makkelijk. Al breiend, luisterend en kijkend naar wat hij deed in de pc kwamen we dus echt niet veel verder.  Nieuwe codes gekregen en ook niet ok, toen heeft hij programma’s die volgens Microsoft zouden kunnen storen met mijn toestemming verwijderd van mijn pc, dit zijn programma’s die door velen worden aangeraden maar ok CC-Cleaner en Tune UP Utility 2013 eraf. Nou nog niet opgelost, ondertussen zijn er diverse mensen aan zijn kant bij betrokken en het lukt gewoon niet. Omdat ik dan infuus heb besluiten we morgen verder te gaan en zo kan hij eens verder kijken, wel meld zijn supervisor dat dit een bekend probleem is en dan snap ik niet dat er geen werkende oplossing is , maar het zal wel goed komen. Dan krijg ik nog een mailtje van de medewerker van Microsoft of ik de tijd van Windows wil controleren en zondig gelik zetten en Norton wil verwijderen……pfff dat laatste maak ik bezwaar tegen ik ga geen mail ophalen  of  niet surfen op het net zonder een goede beveiliging en hij meld dat ik dan Windows defender aan kan zetten……nou ik twijfel erover maar heb dan infuus en denk er dan over na. Dan komt Jop en hij prikt infuus aan en we kletsen even gezellig bij en het infuus gaat in standen langzaam begin en dan steeds iets sneller. Omdat ik in het verleden lichte allergische reacties kreeg heb ik dus al een langzamer schema waardoor het beter verloopt maar wel een uur langer duurt. Net na de hoogste stand en dat is op een derde van de zak kreeg ik weer reactie er kwamen spontaan blaartjes op mijn hand. We hebben dit eerder gezien en dachten komt door pleister dus namen we andere pleisters en de afgelopen 2 keer niets dus opgelost dachten we, nou vandaag bleek dus van niet. Dus dan treed er een protocol in werking en belt Jop met Erasmus MC en ondertussen gaat infuus gewoon door en koel ik de hand met koude doek het brand en jeukt namelijk behoorlijk.  Het infuus gaat gewoon door Jop maakt er wel foto van voor de arts en dan komt eten, lekker Chinees en we hebben heerlijk gezellig zitten eten. Na het eten was infuus klaar en Jop haalt de naald eruit, doet nog even de controles zoals bloeddruk, hartslag en temperatuur en dan ga ik snel naar de wc en dar zie ik de plekken zo verdwijnen en weg zijn ze. Ik besef dan dat het nooit de pleister kan zijn want er zit nu ook een op dus geen idee zal iets met de naald te maken hebben of zo we gaan het in ieder geval ook maar uitzoeken en de volgende keer maar weer de andere hand prikken. Dan gaat Jop weg en drink ik koffie ik voel me niet fijn  mijn lijf krijgt steeds meer gebreken  mijn spierziekte en dystrofie zorgen voor ellende, mijn rug doet moeilijk, mijn heup is irritant, mijn knie overbelast, ik heb spontaan galstenen al heb ik al even (goddank) geen aanval meer gehad, mijn tanden moeten eruit en nu dit weer ik ben nog geen 43 jaar en voel me een maandagochtend product en wel een van 88 jaar! Maar even onder de douche gegaan daar knap ik altijd lekker van op en nu ga ik nog een uurtje wat op internet rommelen en tv kijken en dan bedje in.

734696_511218902246220_550954429_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.