Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8jan/130

Twil weer naar huis, bedankt voor de gezelligheid

Vanmorgen ging om 7 uur de wekker en opgestaan en lekker aan de koffie, Twil was al wakker maar lag nog even lekker te doezelen en kwam er toen ook uit en ging douchen. Johannes bereidde zijn vertrek naar zijn werk voor en toen kwam Sjoerd. Sjoerd heeft hele mooi andere auto en we kletsten even gezellig bij toen ging hij aan de slag. Twil en ik kletsten gezellig voer van alles en nog wat. Aan het eind van de werktijd van Sjoerd belde Dien (zijn vrouw) ze was er bijna, ze was helemaal komen lopen met hun nieuwe viervoeter Belle. Belle is een schatje wat een lieve hond ben meteen verliefd, zo schattig en rustig en lief. Ze heeft ook erg mooie kleur chocolade bruin en Smockey vond haar wel aardig geloof ik, Belle gromde wel even en Smockey blaasde even maar ze bleven ook allebei zitten waar ze zaten, echt schattig. Na een praatje gingen Dien, Sjoerd en Belle naar huis en wij gingen lunchen. Na de lunch nog wat zitten kletsen en toen ging Twil naar huis. Opeens was het stil in huis en ik heb verder wat gerommeld in huis, dieren verzorgd, op de pc gerommeld en toen was het tijd om eten te maken. Ik kreeg een leuke mail want ik heb een prijs gewonnen in de kerstbingo van Donald Duck, geen idee wat maar een prijs is altijd erg leuk.  Vervolgens gebeld met Microsoft want Windows 8 zit er nu op en legaal en werkt prima, maar voor mediacenter moest ik een gratis code aanvragen en die kwam, maar werkte niet dus kreeg ik een nieuwe. Ook de nieuwe deed het niet dus nog eens bellen en nu moet ik wachten tot ze terug bellen van de technische dienst. Aardige mensen aan de lijn gehad en snappen doen we het niet, maar ach komt wel goed links  of rechts om. We eten bij de tv en kijken naar onze series en het is 1 januari geweest dus alles veranderd weer, nieuwe afleveringen, nieuwe programma's de gids is helemaal rood van start en nieuw vermeldingen ha ha. Dan nog hele even op de pc en nu ga ik zo douchen en naar bed. Ik hoop dat ik wat kan slapen want morgenvroeg is het eerst de tandarts en zoals ik al eerder schreef vrees ik dat een en ander niet goed is, maar goed dat horen we morgen wel.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.