Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5jan/130

Zaterdagje

Vanmorgen werd Lianno ook laat wakker pas tegen half 10 en wel van mijn wekker. Lianno is nerveus voor de nieuwe groep en dat merk je aan alles.  we verzorgen de dieren, ik doe een was en zo rommelen we gewoon wat aan. we wachten op de post want er moet een cadeau komen voor Lianno zijn moeder dat Lianno uitzocht voor haar verjaardag. Maar sinds een maand of wat komt de post echt meest onmogelijke tijden  vaak pas na 1800 uur en dan krijg je post en kan je dus nooit meer dezelfde handelen en soms baal ik daarvan. Nu is het zaterdag en de post komt 18.15 uur. Nou ja we zullen maar zeggen het is er tenminste, maar leuk is anders. Ik ken mensen die als postbode werken in andere steden dan weliswaar, maar die moeten voor 17.00 uur de post bezorgd hebben, helaas geld dat niet voor Lelystad dus blijkbaar. Lianno schrijft een brief en maakt zelf een mooie kaart voor zin moeder en dan krijgen we spontaan een “grote mensen gesprek” Lianno en ik praten over echt van alles en na een tijd is het weer over en gaat spelen. Lianno is klaar met de kaart ruimt op en gaat wat spelen op de laptop. Dan is de middag zo weer om en maak ik avond eten we eten vers gemaakte ravioli met lekkere saus en gebakken champignons met een lekker toetje toe.   Lianno wil graag sterren dansen op het ijs kijken, ik hou daar niet van maar een uurtje moet kunnen en we zetten het op en o hemeltje lief het duurt dus ruim 2 uur en loopt dan ook nog ruim half uur uit….weg avond en sorry maar wat is die Gerard Joling toch een verschrikkelijke presentator met ongelofelijk slechte humor en opmerkingen. Goed na het programma gaat Lianno douchen lekker naar bed.  Wij praten nog even wat en rommelen op de pc en dan nog opruimen en douchen en nu duik ik mijn bed in hoogste tijd. De dagen gaan weer snel voorbij, morgen laatste dag dat Johannes vrij heeft en Lianno hier is en dan is het huisje maandag weer stil en leeg…..gelukkig komt Twil dan Glimlach

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.