Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3jan/130

Weer een rustige dag

Vanmorgen stonden we rond half 11 op, gisteren was het weer wat laat geworden en uiteindelijk was mijn pc helemaal zoals ik hem wilde hebben en draait hij nu prima op Windows 8. dieren verzorgd, huisje gerommeld, was weggewerkt. We hebben verder niet veel gedaan wat op de pc, wat voor de tv, gezellig gekletst, samen dingen in huis gedaan, de dieren verzorgd gewoon een hele rustige en relaxte dag. Uiteraard wat onderhoud aan prijsvragen-freaks forum gedaan en Johannes heeft de versie geüpdatet nu hebben de laatste versie. Het meedoen gaat leuk we zijn 3 dagen in het nieuwe jaar en ik kreeg vandaag al mijn 3e prijs leuk, ik won een Xbox spel, een cadeau doos bloemen thee (echte bloemen waarvan je thee maakt) en  een set van Dr van der Hoog gezichtsmaskers kortom het gaat super. Verder weinig nieuws, alleen dat er een reorganisatie is in de instelling waar Lianno verblijft en hij dus komende week naar een andere groep zal gaan en hij vind het super. Lianno belde nog even en we kletsten gezellig en morgenmiddag begint ons weekend alweer, heerlijk! Verder de boodschappen online besteld en die komen morgen dus dat is ook weer klaar, had niet veel nodig dus was snel klaar. Verder niet veel te melden ga nu vroeg naar bed morgen weer vroeg op omdat de boodschappen komen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.