Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2jan/130

Dagje niets hoeft en doen wat en wanneer we willen.

Gisteren was het toch wel weer half 4 geworden, maar geeft niet deze twee dagen hebben we dagen dat we doen  wat en wanneer we het willen, heerlijk zonder agenda doen waar je zin in hebt, eten, slapen kortom gewoon heel relaxed. Lang geleden dat we zo laat sliepen en zo relaxed de dagen door brachten en het voelt super goed.  Vandaag sliepen we lekker uit tot 11 uur heerlijk! We verzorgden de dieren en rommelden op de pc en ik zat nog wat te denken van tja wel of geen Windows 8 op mijn pc, Johannes is al over gegaan maar ik twijfelde nog heel erg. Ik ben gewoonte mens en verandering kan zeker nu tot stres lijden, maar ja nu kost het maar weinig omdat ik Windows 7 heb en straks heel veel meer. Kortom ik heb mijn pc opgeruimd en zoals wij van 2012 naar 2013 gingen is mijn pc van  Windows 7 naar Windows 8 gegaan, snel goed en gezellig. Lekker start pagina op mijn manier ingericht en het werkt erg snel met IE en Chroom en alles gaat goed en de overgang viel dus wel reuze. Nu dus druk met allerlei instellingen. Verder gewoon lekker rustig dagje gehad de post was al vroeg geweest en heeft de dozen bij de buurvrouw neer gezet al voor 9 uur die hebben we even opgehaald  6 pakken hooi, 4 pakken houtvezel en 2 stro. De dieren kunnen weer vooruit morgen komt hun eten binnen 30 kilo voer, arme postbezorger. Vanmiddag kwam kattenbak vulling binnen 8 zakken van 5 liter kortom goed begin voor de bezorgers maar ja groot inkopen scheelt gewoon bergen geld.  We hebben wijzigingen aangebracht in de zorgverzekering dus dat even gecontroleerd en alles in een keer goed  nu hebben we dus samen een polis en die van hem is collectief scheelt me dus behoorlijk per maand. Toen hadden we belmoment met Twil dat was gisteren afgesproken er was iets met laptop dus spraken we af het vandaag uitgebreid erover te hebben, maar Twil is niet voor een probleempje te vangen dus hij werkte alweer  en volgende week komt ze op bezoek en kijken we hem toch even helemaal na dus Twil goed werk! We aten de restjes van oud & nieuw op toastjes met salade, broodje met kaas….de kaasvoorraad slinkt nu wel maar er liggen nog heel wat stukken dus voorlopig zit ik heel fijn goed in de kaas end at vind ik heerlijk en zo nu en dan snij ik gewoon stukje af geniet dan van de heerlijke kaas die lieve Bianca ons stuurde, wel zijn de meeste stukken nu aangebroken en van gegeten  blokjes met de feestdagen. We keken wat tv er is weer een oude serie terug gekeerd Vampire diaries maar of ik dat nu nog zo leuk vindt, ik betwijfel het ten zeerste. Ik had nog wat opgenomen tenminste dat dacht ik was geprogrammeerd maar staat niet op HD dus spook gebeuren op  dat ding. In de avond verder gezellig samen met pc bezig geweest en nu even spelen op Facebook en straks lekker douchen en slapen. Weet nog niet hoe laat mijn pc is nog aan het updaten en Johannes is zijn mail aan het opschonen, maar komt goed welterusten alvast.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.