Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30dec/121

Halve zondag voor ons vandaag

Vandaag werden we wakker om half 1 en dus halve dag geslapen, blijkbaar noodzaak voor ons vandaag. Net nadat we wakker werden kwam moeders even wat spullen brengen, bedankt voor de boodschappen moeders. We drinken wat koffie en kletsen. Moeders heeft nog iets maar dat blijft verassing tot morgen. We verzorgen de dieren, rommelen ieder op onze pc. Samen maken we de logeerplekken in orde, in de garage een dubbele plek en bij Lianno op de kamer een enkele plek. Wat Lianno nog niet weet en wij allemaal al wel is dat morgenavond Nienke, Michel en Ilja komen om hier oud en nieuw te vieren. Wij zijn er klaar voor en ben erg benieuwd hoe Lianno reageert hij heeft zelf al tijdens de kerst gevraagd of we volgend jaar met hun kerst of oud & nieuw of zelfs beide met hun welde vieren. Nou Nienke en ik hadden het er toen al even over  gehad en  pas na de kerst viel het besluit en toen besloot ik het als verassing voor Lianno nog even stil te houden.In de avond genoten van Guido Weijers…heerlijk direct, duidelijk en veel humor een mooie conference beter dan die van Theo Maasen waar ik me gisteren aan geërgerd heb pfff, maar ja toen kwam daarna de Entertainer documentaire over Paul de leeuw dat maakte weer alles goed. Nog wat gerommeld en hoogste tijd douchen en bed in morgen weer vroeg op. De laatste dag van het jaar 2012 begint dan.

2013_vijf_voor_twaalf

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. leuk hoor zo met nienke-gezin oud jaar te vieren en een echte verrassing voor lianno ! veel plezier , een goed uiteinde en een heel mooi en positief 2013 allemaal. l gr twil


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.