Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29dec/120

Rust weekend

Vandaag lekker uitgeslapen tot een uur of 11. Heerlijk samen lekker lang in bed blijven, rust en goed rusten. Het is nu zaterdag en we tellen af op naar 2013. Normaal blik ik terug , maar dit jaar niet veel dingen kan ik niet in detail heir neer zetten, maar geloof me het was een heftig jaar met mooie, moeilijke, nare, verdrietige en allerlei soorten zaken. Alle emoties die een mens kent zijn dit jaar weer aangesproken zowel positief als negatief. Vandaag komt de post met onze voedseldieren dus de reptielen weer erg blij met vers eten. Johannes en ik rommelen wat aan, hij is nog even in de tuin bezig en ik in huis. We doen niet veel bijzonders, we genieten van rust en niets doen. Zijn bezig met de dieren, huisje, spelletje doen en kijken een mooie film. De film Snowmen is echt een prachtige film.

MV5BMTc2MjY3NTkwOF5BMl5BanBnXkFtZTcwNDYwMzY2Ng@@__V1__SY317_CR4,0,214,317_

Ik erger me aan de mensen die nu continue al vuurwerk afsteken, de ene knal nog harder dan de andere. Onze katten vinden het niets en houden we dus nu al zoveel mogelijk maar binnen. Het lieve reusje raakt ervan gestrest en schopt steeds tegen het  hok.Ik hoop nog steeds dat we in dit land ooit zo verstandig worden om het gewoon totaal te verbieden, crisis of niet er gaat volgens het nieuws voor ruim 70 miljoen de lucht in  op oudjaarsavond en dan vraag ik me af of we dit niet beter hadden kunnen besteden. Maar goed zelf heb ik dit jaar ook een beetje (30 euro) ivm Lianno, maar anders nooit zonde van geld, slecht voor milieu en het stinkt en ik ben er bang voor. Goed we gaan nu lekker douchen en morgen weer lekker uitslapen en dan zien we wel weer.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.