Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28dec/120

Drukke dag!

Zo om half 8 gaat de wekker en euh tja ik ging pas tegen 3 uur plat, das erg dom maar goed ik kom gewoon uit bed en voel me toch nog redelijk dus geen probleem. Koffie end aar is de eerste afspraak de monteur voor mijn stoel…tja stoel is er net en de accu’s zijn al vernieuwd  en nu de aansluiting van de accu lader en de rem werkte ook al niet goed. Ik heb geen probleem met tweedehands hulpmiddelen maar tjee kijkt men ze niet na? Nu al tweede monteur in 2 weken end at kost behoorlijk wat want die komen dus uit de achterhoek, maar goed het was half uurtje werk en nu werkt alles weer.  Daar is Sjoerd en we kletsen en ik ben erg blij als hij vertelt dat ze volgende week een jonge pup krijgen een hele mooie en heet Belle. Spannend en gefeliciteerd Sjoerd en Dien en heel veel gelukkige jaren samen.Sjoerd doet de boel en we drinken lekker koffie en ben blij dat hij er vandaag is, ondertussen komt Albert de boodschappen brengen en tja pech helaas pindakaas de kaasfondue was niet leverbaar end at houdt in dat we later dus nog even naar een winkel zullen moeten. Stress dus want het zal wel extreem druk zijn, maar goed ik ga eerst de dieren doen en rommel wat op pc. Na de lunch gaan we naar de dierenwinkel vliegjes halen, maar die zijn uitverkocht gelukkig had ik nog wel iets dus komt volgend jaar wel, dat klinkt wel leuk. Daarna gaan we naar onze oude buurtwinkel de Ah en daar slagen we voor de spullen die we misten of niet leverbaar waren en tot mijn stomme verbazing is het heel rustig in de winkel.  Heel de middag zitten wachten op de post maar euh kwam niet fijn hoor 24 uurs levering van Wehkamp. De andere post komt gelukkig wel op afspraak  en dat is wel fijn anders had ik heel de dag voor niets thuis zitten wachten. Ik heb online een kleine chocolade fondue gekocht dat gaan we namelijk doen met  oud en nieuw op Lianno zijn verzoek. Ik won een paar jaar terug een chocolade fontein, maar daar moet heel veel in en dat gaat nooit op is zo zonder, dus nu een kleine voor tussendoor.
Chocoladefondue-set-elektrisch-113412
Thuis gekomen  gaan we eten en kijken tv en hebben een rustige avond, veel opnames van afgelopen week gekeken en we zijn weer bij. Lianno belde hij was verdrietig en huilde (hartbrekend) maar al snel had ik hem weer aan het lachen en rustig, want maandag halen we hem weer op , maar hij was nu verdrietig omdat hij daar was en ik hier. We kletsten nog over de afgelopen dagen en over vuurwerk en wat hij nog ging doen dit weekend en wat ik ging doen en dan is 15 minuten ook zo weer om. Voor Lianno hier in huis kwam, kwam hij alle weekenden en vrije dagen hier. Hier ging het helaas niet niet goed door allerlei omstandigheden en sindsdien bouwen we weer opnieuw op en dat is langzaam en moeilijk vooral voor de kleine man. Maar we zijn erg blij dat we in ieder geval alle feestdagen samen zijn en zijn blij met elk moment dat we samen hebben. Verder nog gerommeld op pc, zitten kletsen en het is alweer bijna 12 uur en dus nu snel douchen en dan slapen na deze drukke dag  kunnen we morgen allebei lekker slapen tot we wakker worden en dat staat op het programma. Er is nu programma over Doe maar heerlijk die muziek uit mijn jeugd……….welterusten allemaal!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.