Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27dec/120

Extra dagje met Lianno

Vanmorgen stond ik rond half 10 op en Johannes lieten we liggen tot half 12. Uiteraard was Lianno als eerste op speelde lief op zijn kamer. Na een heerlijk ontbijt rommelde Lianno met zijn speelgoed en wat op laptop. Ik deed mijn eigen dingen en toen samen de dieren gedaan. Toen keek Lianno naar een Spiderman film en ik ruimde de post op in de ordners, deed een was en Johannes rommelde en keek met half oog mee naar de film. In de middag heeft Johannes de software voor de DJ tafel op de pc gezet in de kamer van Lianno en daar werkt het nu ook, nu alleen binnenkort de muziek op die pc zetten, wij hebben onze cd's gedigitaliseerd en zo kan hij met bestaande muziek gaan mixen en dat vind hij erg leuk en is er ook druk mee. Ik maak een kip schotel en rijst erbij en we eten lekker bij de tv en kijken een filmpje en dan is de dag om en rijden we door de regen naar Hoenderloo. Maandag halen we hem alweer op,, heerlijk daar kijken we naar uit. Lianno heeft het super gehad en is nu beetje verdrietig dat hij terug moet, hij wilde liever heel de  vakantie hier zijn, tja is gewoon nu niet anders, maar logische emotie die wij uiteraard delen. We kletsen even op de groep en Lianno verteld van alles wat hij gedaan heeft en dan gaan we terug. Thuis op de pc aan de slag en nog wat huishoudelijke dingen, morgen drukke dag. Het is nu al laat en Johannes is in gevecht om zijn pc aan de Xbox te koppelen en dat wil nog niet echt lukken, ik ga zo maar eens douchen en snel slapen ben erg moe en het is al de volgende dag (2 uur)

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.