Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26dec/121

Tweede kerstdag in Wageningen

Vanmorgen om 9.30 uur opgestaan, was al even wakker maar ben lekker blijven dutten, heerlijk warm in mijn bedje. We ontbijten gezellig en dan is het even snel mail lezen en wat rommelen op pc, Lianno kijkt even tv en dan gaan we de spullen pakken en op weg naar Wageningen. Ina (zus Johannes) woont daar en daar gaan we de tweede kerstdag heen. Onderweg mooi bloemetje opgepikt met paars erin dat vindt zij erg mooi. Haar dochters Hanneke met vriend Bram een Inge met haar verloofde Gerben zijn er ook. Ina heeft sinds kort een ongeveer 5 maanden oud katje met de naam Judokus en he tis een dondersteentje heel actief en lief, nog geen echte knuffelkat maar wel super leuk. Hij speelt met alles ok zijn eigen achterpoten en dan rolt hij als een balletje door de kamer echt zo leuk, zo iets ha dik nog nooit gezien. Dan neemt Hanneke Lianno mee en gaan ze naar de manege wij blijven bij Ina en kletsen de middag zo gezellig weg, met koffie en al spelend met Judokus.  Net na 1700 uur komen Hanneke en Bram weer terug en niet veel later volgen Inge, Gerben en Lianno die nog een bij hun huis naar lego zijn gaan kijken. Lianno heeft heerlijk op Shakiera gereden en daarna met Mabel  en wagen en hij heeft ook zelf gestuurd en vond het geweldig. Lianno heeft genoten er komen nog filmpjes van tzt. Toen heeft Lianno even met zijn moeder gebeld die was wat ziekjes, beterschap. Daarna zijn we heerlijk gaan eten, dat was echt lekker en heel gezellig en afgesloten met ijs en koffie. Toen was het hoogste tijd om te gaan rijden en reden door de regen terug naar huis, in Wageningen was het zelf s wat natte sneeuw. Bij Harderwijk onder het nieuwe aquaduct door moesten we vanwege file 50 km rijden en dat was echt lachen want we waren de enige auto daar op de weg…ik was net te laat met de foto maken, maar goed wel netjes dat stuk 50 km gereden maar toch wel humor als je de enige bent daar. Bijna thuis nog even Ina gebeld om te alten wetend at we er weer bijna waren en haar nog even te bedanken voor de gezellig middag en het heerlijke eten. Lianno meteen klaar laten maken voor bed, die was wel moe uiteraard en lag er om precies half 12 in. Wij drinken nu nog wat ff bijkomen en log maken en dan gaan we zo ook douchen en slapen.
Tot slot nog leuke foto’s van die lieve kleine Judokus bij Johannes in de armen.
20121226_161101 20121226_161127 20121226_161130

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. wat een leuke gezellige foto’s en cadeautjes en ervaringen van twee dagen. lieve groet tw


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.